Reception +45 7316 4300

Events på Dyvig

Kommende events og arrangementer

  • Påsken 2018

    Kom og oplev Dyvig Badehotel i Påsken 2018

    Den 29.03.2018 -02.04.2018

    Inviter dem du holder af til et af vores dejlige ophold - en frokost eller en herlig kop kaffe

    Påsken er starten på Dyvig Badehotels sommer-sæson

    Dyvigs Restauranter i Påsken
    Se vores menu kort for instiration under Restaurant på Hjemmesiden

    Ophold I Påsken

    Vi har stadig ledige værelser i Påsken - se under vores ophold eller værelser for mere information vedr. priser, muligheder mm.

  • Pinse Brunch 20 maj

    Søndag den 20 maj. kl. 9.00-12.00.
    Kom og oplev pinsesolen danse hen over Dyvigs Vig.

    Er Du til traditioner & forkælelse så prøv vores Pinsebrunch.

    Brunch Buffet De Lux i Pinsen
    Dild sild med kapers creme.
    Gravede Laks med senneps creme.
    Hjemmerøget laks med små salater.
    Laks Bellevue med rørt mayo .
    Pinseæg med Nordens rejer.
    Saltpålæg fra Als med garniture.
    Røræg a la Dyvig.
    Peberbacon og krydderpølser.
    Lun leverpostej med svampe.
    Pandekager med ahornsirup.
    Oste fra de Danske Gaarde.
    Yoghurt med hjemmelavet müesli.
    Lun Æblekanelkage.
    Appelsin og æble juice.
    Biodynamisk Naturmælk.
    Madam Blå kaffe og te fra Perch huset i København.
    Rundstykker, Dyvig rugbrød & croissanter fra Konditoriet på Dyvig.

    Pris pr. person Kr. 238,-

    Husk at bestille bord til dette arrangement i 2018.
    I tilfælde af mange reservationer vil vi placer gæster i Stjernesalen – restaurant Vigen og Brasserie Skipperstuen.

  • Skt. Hans Aften 23 juni. 2018

    Skt. Hans Aften på Dyvig Badehotel - den 23 Juni 2018
    Vi afholder ikke et spcielt arrangement denne aften

    Vi anbefaler at man booker bord i go tid - endten i vores Brasserie Skipperstuen som også er Terrassen ved godt vejr eller vores Gourmet Restaurant Amstrup&Vigen

    Skt. Hans Aften på Badehotellet er fuld af glæde - sommerens længste dag og duften af lykke

    Reserverer bord på 7314300

  • Stegt "Sat" Ål ad Libitum 5 & 12.nov 2017

    Søndag den 5 Nov. & 12 Nov. 2017 kl. 11.30-16.00 / 17.30-21.00.

    • Søndag den. 5 nov & 12 Nov. Kl. 11.30-16.00
    • Søndag den. 5 nov & 12 Nov. Kl. 17.30-21.00

    Inviter dem du holder af til Dyvigs ”Sat” Ål.

    Vi pandesteger i dagevis – I spiser Ål i lange baner!

    ”Sat” ÅL
    Rugmels stegt ål i smør serveres med flødestuvede kartofler med persille, peberrod, syltet rødbeder og æblekompot.

    Pris pr. pers. kr. 198,-

    Husk at bestille bord til dette arrangement i 2017.
    I tilfælde af mange reservationer vil vi placer gæster i Stjernesalen – restaurant Vigen og Brasserie Skipperstuen.

  • Julen på Badehotellet 2017

    Julen er noget ganske særligt - Den er smuk - Lysets moment og bestemt i familiens tegn.

    Vi har åben næsten helt til Juleaften - for Juleophold, Restaurant oplevelser mm.

    Vi henviser til Jul & Nytår på hjemmsiden for ydderlige information

  • Nytårs Aften på Badehotellet 2017

    Dyvig badehotel afholder igen, på årets sidste aften, en stor samt flot gallemiddag som et symbol på Årets sidste fest.

    Vi har sammensat en flot og unik aften som afslutning på Årets sidste aften, men en afslutning af Fyrværkeri

    Se under Jul og Nytår for hele arrangementet
    Pris pr. person. kr. 3200 inkl. overnatning i delt dobbelt værelse

    Vi er altid UDSOLGT til dette arrangement

  • Stegt "Sat" Ål ad Libitum 25 Feb & 4. Marts 2018

    Søndag den 25 Feb. & 4 Marts. 2017 kl. 11.30-16.00 / 17.30-21.00.

    • Søndag den. 25 Feb. & 4 Marts. Kl. 11.30-16.00
    • Søndag den. 25 Feb. & 4 Marts. Kl. 17.30-21.00

    Inviter dem du holder af til Dyvigs ”Sat” Ål.

    Vi pandesteger i dagevis – I spiser Ål i lange baner!

    ”Sat” ÅL
    Rugmels stegt ål i smør serveres med flødestuvede kartofler med persille, peberrod, syltet rødbeder og æblekompot.

    Pris pr. pers. kr. 218,-

    Husk at bestille bord til dette arrangement i 2018.
    I tilfælde af mange reservationer vil vi placer gæster i Stjernesalen – restaurant Vigen og Brasserie Skipperstuen.

Vinder af Årets VInkort 2017 i Den Danske Spiseguide

Vinder af Årets VInkort 2017 i Den Danske Spiseguide

Vi er stolte over, at Dyvig Badehotels vinkort er det bedste i Danmark anno 2017
Brasserie Skipperstuen

Brasserie Skipperstuen

2 retter kr. 250,- 3 retter kr. 300,- Søndags Wienerschnitzel til kr. 150,- fra 1 okt. til 1 april. Husk at Book bord på 73164300
Vinter Ophold

Vinter Ophold

Ankomst søndag til torsdag i nov. & dec. Mdr. Kaffe og kage - 3 retters vintermenu i Brasseriet - overnatning og morgenmad De Lux. Priser fra Kr. 850,- pr. person, i superior værelser.
Luksus Juleanretning på Badehotellet

Luksus Juleanretning på Badehotellet

Pris pr. pers. kr. 315,- ved min. 2 pers. Serveres fra 20. nov. – 18. dec. Frokost 11.30-16.00 Aften 17.30-21.00 Bestil bord allerede nu på 73164300 til Dyvigs Juleanretning