Reception +45 7316 4300 | Seafood Århus

Jule Anretning 2018

Luksus Juleanretning 2018

Dyvigs Julesild og marineret sild med karrysalat og rugbrød.

Kold anretning
Dyvigs røget havlaks serveret med senneps dressing
Dildgravet laks med kapers og sennep
Grønlandske rejer med rørt mayo og hønseæg
Pandestegt fiskefilet med remoulade og citron

Lun anretning
Frikadeller med rødkål og rødbeder
Ristet medister med æblekompot
Sønderjyske kålpølser med hvidkål
Stegt andebryst med honning og kommen

Dessert
Klassisk ris a la mente med kirsebær sauces
Brieost med Valnødder og appelsin
Anretningen serveres med Dyvigs rugbrød, franskbrød & smør

Vi anbefaler Carlsberg julebryg samt én snaps fra vores store udvalg.

Pris pr. pers. kr. 325,- ved min. 2 pers.

Serveres fra 20. nov. – 20. dec.
Frokost 11.30-16.00
Aften 17.30-21.00

Bestil bord allerede nu på 73164300 til Dyvigs Juleanretning

Vinder af Årets VInkort 2017 i Den Danske Spiseguide

Vinder af Årets VInkort 2017 i Den Danske Spiseguide

Vi er stolte over, at Dyvig Badehotels vinkort er det bedste i Danmark anno 2017
Brasserie Skipperstuen

Brasserie Skipperstuen

Klassiske Danske og Fraske retter serveret i landelige omgivelser på det smukke Dyvig Badehotel - hvis det Danske vejr tillader det er det en naturlighed at det er på terrassen ved vandet. 2 retter kr. 250,- 3 retter kr. 300,- Husk at Book bord på 73164300
Sommer Søndag

Sommer Søndag

Ankomst dagen: Friskmalet eftermiddagskaffe med sødt. 4 retters menu i Restaurant Vigen. Overnatning på et af vores dejlige værelser på Badehotellet. 2. dagen: Badehotellets morgenmad De lux med saltpølser og specialiteter fra Als. Pris pr. Person 1100,- Gælder fra 1 april til 30 sep. 2018
Dyvig Badehotel i Århus på Marselisborg Lystbådehavn

Dyvig Badehotel i Århus på Marselisborg Lystbådehavn

Dyvig Badehotel´s fiskerestaurant i Århus, Restaurant Seafood. Vi glæder os til at se Jer alle.