Reception +45 7316 4300

Jule Anretning 2017

Luksus Juleanretning 2017

Dyvigs Julesild og marineret sild med karrysalat og rugbrød.

Kold anretning
Dyvigs røget havlaks serveret med senneps dressing
Dildgravet laks med kapers og sennep
Grønlandske rejer med rørt mayo og hønseæg
Pandestegt fiskefilet med remoulade og citron

Lun anretning
Frikadeller med rødkål og rødbeder
Ristet medister med æblekompot
Sønderjyske kålpølser med hvidkål
Stegt andebryst med honning og kommen

Dessert
Klassisk ris a la mente med kirsebær sauces
Brieost med Valnødder og appelsin
Anretningen serveres med Dyvigs rugbrød, franskbrød & smør

Vi anbefaler Carlsberg julebryg samt én snaps fra vores store udvalg.

Pris pr. pers. kr. 315,- ved min. 2 pers.

Serveres fra 20. nov. – 17. dec.
Frokost 11.30-16.00
Aften 17.30-21.00

Bestil bord allerede nu på 73164300 til Dyvigs Juleanretning

Vinder af Årets VInkort 2017 i Den Danske Spiseguide

Vinder af Årets VInkort 2017 i Den Danske Spiseguide

Vi er stolte over, at Dyvig Badehotels vinkort er det bedste i Danmark anno 2017
Brasserie Skipperstuen

Brasserie Skipperstuen

2 retter kr. 250,- 3 retter kr. 300,- Søndags Wienerschnitzel til kr. 150,- fra 1 okt. til 1 april. Husk at Book bord på 73164300
Vinter Ophold

Vinter Ophold

Ankomst søndag til torsdag i nov. & dec. Mdr. Kaffe og kage - 3 retters vintermenu i Brasseriet - overnatning og morgenmad De Lux. Priser fra Kr. 850,- pr. person, i superior værelser.
Luksus Juleanretning på Badehotellet

Luksus Juleanretning på Badehotellet

Pris pr. pers. kr. 315,- ved min. 2 pers. Serveres fra 20. nov. – 18. dec. Frokost 11.30-16.00 Aften 17.30-21.00 Bestil bord allerede nu på 73164300 til Dyvigs Juleanretning