Reception +45 7316 4300

Nytårs Galla 2018

(Menuen er fra 2017 - dog bliver programmet det samme)

Dyvig badehotel afholder igen, på årets sidste aften, en stor samt flot gallemiddag som et symbol på Årets sidste fest.

Kl. 17.30


Perle Blanc Østers – Hattingley Valley Classic Cuvée
serveres i Stjernesalen til HKH Dronnings Nytårstale


Snacks i 4 serveringer
Hattingley Valley Rosé

Løgrom – Sprød Torskeskind – Dild

Lun ostecreme med Arlas Havgus

Lun Tartelet med Caviar og Parmesanskum

Dyretatar – Trøffel – Vagtel æggeblomme


Nytårs menu

Stokkebye Ocetra IMPERIAL ROYAL Caviar
Japans Kammusling - Dild & Avocado/Karseis  
NV - Leclerc Briant - Brut Classic

Hummer & Hummer & Hummer
Buisque – Ravioli – Naturel
2012 - F.E. Trimbach - Riesling - Viellies Vignes - Alsace 

Foie Gras Terrine
Svesker - Andekråser – Urter
2002 - Nikolaihof - Stienriesling - Wachau

Krondyr Filet & Svampe  
Rødvins jus – Løgkompot – Enebær
2008 - Chateau d´Armailhac - 5. Cru Classé - Pauillac

Brombær Mille Feuilles
Sorbet - Bær - Skum - Vanille
2012 - Le Cedre - Malbech - Cahor

Luksus kaffe og te – kransekage, chokolade, cognac og likør


Fyrværkeri over Dyvig
(hvis vejret tillader det)
Serveres med Hattingley Valley Classic Cuvée Cigar
(Der påtænkes ikke dans og musik til Jeres orientering – vi sætter fokus på de gode råvarer samt fantastiske vine)
Overnatning på et af Dyvigs dejlige værelser.


Nytårs morgen
Champagne Brunch kl. 9.00 – 11.00 serveres i restaurant Vigen.

Pris pr. pers. kr. 3200,- inkl. overnatning.
 Pris pr. pers. kr. 2400,- eksl. overnatning.

OBS: Opholdet kan ikke bestilles som enkeltværelse - kun Dobbeltværelser.

Ved bestilling af Nytårs opholdet – reserveres værelserne efter først til mølle princippet – vi forventer udsolgt som alle årene.
Ved bestilling af Nytårs gallamiddagen, fremsendes en faktura som ved betaling, betragtes som bekræftet. – senest betaling er 1. dec. 2018.

Opholdet kan ikke afbestilles efter betaling d. 1 dec. 2018 - opholdet kan kun annulleres via Dyvig Badehotel & vores venteliste - hvis en herfra vil overtage Jeres opholdet. 

Vi er altid udsolgt ved dette fantastiske arrangement.

Vinder af Årets VInkort 2017 i Den Danske Spiseguide

Vinder af Årets VInkort 2017 i Den Danske Spiseguide

Vi er stolte over, at Dyvig Badehotels vinkort er det bedste i Danmark anno 2017
Brasserie Skipperstuen

Brasserie Skipperstuen

2 retter kr. 250,- 3 retter kr. 300,- Søndags Wienerschnitzel til kr. 150,- fra 1 okt. til 1 april. Husk at Book bord på 73164300
Vinter Ophold

Vinter Ophold

Ankomst søndag til torsdag i nov. & dec. Mdr. Kaffe og kage - 3 retters vintermenu i Brasseriet - overnatning og morgenmad De Lux. Priser fra Kr. 850,- pr. person, i superior værelser.
Book Jeres næste ophold

Book Jeres næste ophold

Book allerede nu til Jeres næste ophold - eller ferie på Danmark Smukkeste Badehotel.