Reception +45 7316 4300

Restaurant

Vi værdsætter lokale råvarer

I Dyvig Badehotels restauranter værdsætter vi de lokale råvarer. Derfor har vi valgt at samarbejde med dygtige fagfolk og specialister fra Als.

"Restaurant Vigen" forkæler Deres smagsløg med goumetoplevelser samt vine fra Sommeliens kælder.

"Skipperstuen" er stedet, hvor vi serverer de danske klassiske retter. Her kan De blandt andet nyde stjerneskud, stegt rødspætte samt velhængte bøffer.

Giv dig selv lidt forkælelse med god mad hos Dyvig Badehotel. Du kan bestille bord i dag på telefon 7316 4300. Vi står klar til at hjælpe.

Vinder af Årets VInkort 2017 i Den Danske Spiseguide

Vinder af Årets VInkort 2017 i Den Danske Spiseguide

Vi er stolte over, at Dyvig Badehotels vinkort er det bedste i Danmark anno 2017
Brasserie Skipperstuen

Brasserie Skipperstuen

2 retter kr. 250,- 3 retter kr. 300,- Søndags Wienerschnitzel til kr. 150,- fra 1 okt. til 1 april. Husk at Book bord på 73164300
Vinter Ophold

Vinter Ophold

Ankomst søndag til torsdag i nov. & dec. Mdr. Kaffe og kage - 3 retters vintermenu i Brasseriet - overnatning og morgenmad De Lux. Priser fra Kr. 850,- pr. person, i superior værelser.
Luksus Juleanretning på Badehotellet

Luksus Juleanretning på Badehotellet

Pris pr. pers. kr. 315,- ved min. 2 pers. Serveres fra 20. nov. – 18. dec. Frokost 11.30-16.00 Aften 17.30-21.00 Bestil bord allerede nu på 73164300 til Dyvigs Juleanretning