Reception +45 7316 4300

Restaurant Amstrup & Vigen

Amstrup & Vigen menukort

En Aften på Dyvig
Snacks & Champagne
8 retters Amstrup & Vigen menu
8 retters vinmenu fra vores Sommelier’s kælder
Kaffe & te med chokolade
Kr. 1998,-

Dyvig Menu
Ristet Fisk & Jomfruhummer
Hummerreduktion – Karl Johan svampe – Urter
2012- F.E Trimbach – Riesling - Vieilles Vignes - Alsace

Dansk Kalv & Asparges
Ryg – Rielette – Brissel – Nye kartofler fra østergaard
2010 – Closerie de Camensac – 2. vin Chateau Camensac 5. Cru Classé – Haut-Medoc

Vores ost
Rug - Oliven - Kompot
2014 - Bruno Sorg - Pinot Gris – Alsace
eller
Chokolade Kreation
Bær – Gel – Vanille
Villa Real – Port – Tawny
Menu Kr. 550,-
Vin Match Kr. 350,-

Fiske Menu
Stokkebye Osietra Imperial Royal Caviar
Japansk Kammusling – Dild - Avocado/Karse is
NV - Leclerc-Briant - Brut Classic – Champagne

Langustini & Rognsauce
Pimént – Yuzu - Brøndkarse
2013 - Staglin Vineyard – SALUS - Chardonnay – Napa Valley

Stegt Pighvar på ben
Nye skud - Asparges – Vilde urter
2015 - Domaine Ott – Provanc - Rose

Vores oste
Rug - Oliven - Kompot
2014 - Bruno Sorg - Pinot Gris – Alsace
eller
Brombær Mille feuilles
Sorbet – Bær – Skum – Vanilje
2012 – Le Cedre – Malbech Vintage – Cahor
A La carte Kr. 165,-

Fiske Menu Kr. 750,-
Vin Match Kr. 500,-

Vi gør opmærksom på at alle menuerne kun serveres til hele bordet

HAV - SNACKS
Sprødt Torskeskind – Citrusgel – Urt
Dyvigs Koldrøget laks – Sprød Brioche – mayo
Lun Gammelknas creme – Løjrom – Urt
*
Stokkebye Osietra Imperial Royal Caviar
Japansk Kammusling – Dild - Avocado/Karse is
NV - Leclerc-Briant - Brut Classic – Champagne – Frankrig
A La carte Kr. 225,-

Rimmet Torsk & Hummer-vinaigrette
Vilde urter - Løgrom – Piment d´espelette
2012- F.E Trimbach – Riesling - Vieilles Vignes - Alsace
A La carte Kr. 185,-

Søtunge ´Vin Blanc´
Musling – Syltet nye løg - Persillecreme
2014 – Grüner Veltiner – Rotes Tor – Frantz Hitzberger – Østrig
A La carte Kr. 215,-

Langustini & Rognsauce
Brønkarse – Piment – Yuzu
2013 - Staglin Vineyard – SALUS - Chardonnay – Napa Valley - USA
A La carte Kr. 265,-

Sommerbuk `Tatar´ & Piemontetrøffel
Spæde blade - Syltet løg – Rørt æggemayo
2012 – Domaine Faveley – Nuits-Saint-Georges - 1 Cru.”Les Damodes” – Bourgogne
A La carte Kr. 245,-

Kalvemørbrad & ´sensommer´Svampe
Timian jus – Små rødbeder – løg
2008 -. Chateau Brandas Grand Poujeaux – Moulis – Bordeaux
A La carte Kr. 315,-

Vores Oste
Rug - Oliven - Kompot
2014 - Bruno Sorg - Pinot Gris – Alsace
A La carte Kr. 165,-

Brombær Mille feuilles
Sorbet – Bær – Skum – Vanilje
2012 – Le Cedre – Malbech Vintage – Cahor
A La carte Kr. 165,-

Menu pris 1200,-

Vin Match
2 retter kr. 250,- / 3 retter kr. 350,- /
4 retter kr. 450,- / 5 retter kr. 550,- / 6 retter kr. 650,- /
7 retter kr. 750,- / 8 retter kr. 800,-

Retterne kan vælges som A La Carte eller som menu
Ved A La Carte vil retterne være i fulde portioner /som menu vil retterne være i tilpassede portioner.

Vinder af Årets VInkort 2017 i Den Danske Spiseguide

Vinder af Årets VInkort 2017 i Den Danske Spiseguide

Vi er stolte over, at Dyvig Badehotels vinkort er det bedste i Danmark anno 2017
Brasserie Skipperstuen

Brasserie Skipperstuen

2 retter kr. 250,- 3 retter kr. 300,- Søndags Wienerschnitzel til kr. 150,- fra 1 okt. til 1 april. Husk at Book bord på 73164300
Vinter Ophold

Vinter Ophold

Ankomst søndag til torsdag i nov. & dec. Mdr. Kaffe og kage - 3 retters vintermenu i Brasseriet - overnatning og morgenmad De Lux. Priser fra Kr. 850,- pr. person, i superior værelser.
Luksus Juleanretning på Badehotellet

Luksus Juleanretning på Badehotellet

Pris pr. pers. kr. 315,- ved min. 2 pers. Serveres fra 20. nov. – 18. dec. Frokost 11.30-16.00 Aften 17.30-21.00 Bestil bord allerede nu på 73164300 til Dyvigs Juleanretning