Reception +45 7316 4300

Gastronomichef John Bech Amstrup

Dyvig Badehotel - Balsan til sjælen

John Bech Amstrup er forpagter og gastronomichef på Danmarks smukkeste Badehotel. Dyvig Badehotel åbnede 1 juli 2010.

John Bech Amstrup har stået for driften siden åbningen. Han blev hentet fra den smukke og meget idylliske Schackenborg Slotskro i Møgeltønder, hvor ejeren af Dyvig Badehotel, hr. direktør Hans Michael Jebsen, ejer den royale kro sammen med HKH Prins Joachim af Danmark.

John Bech Amstrup er uddannet kok på Hotel Hedegaarden i Vejle og har en fortid på flere fiskerestauranter, det luksuriøse Ruths Hotel i Skagen ved Michel Michaud og Schackenborg Slotskro i Møgeltønder.

John Bech Amstrup har i forbindelse med sin stilling på slotskroen været med til at lave flere kongelige arrangementer, herunder HKH Prins Joachim og Prinsesse Maries bryllup, HH. Prins Henriks Dåb i Møgeltønder samt HKH Dronning Margrethes 70 års fødselsdag på Fredensborg slot.

Dyvigs køkken og dets restauranter og selskaber bliver drevet med udgangspunkt i danske og franske råvarer og med stor respekt for disse. Retterne serveres med den hensigt, at råvarerne skal kunne tale for sig selv, ikke mere end 4-5 forskellige smagsindtryk – den rene smag fortrækkes.

De danske råvarer – kød fra BF-oks ved Nyborg. fisk fra Hanstholm Fisk og Skaldyr. grønsager fra Gartnerhallen i Åbenrå samt de lokale råvarer, vi kan skaffe, herunder æg fra Mjels mark, svampe hentet i skoven mm.

De franske råvarer bliver leveret hver torsdag fra Rungis ved Paris. De levers igennem den trofaste Peter Paris i Århus og afspejler som de danske råvarer sæsonen. Det gælder f.eks. vores Perleblanc-østers, foie gras, asparges, juicer, smør mm.

John Bech Amstrup er optaget i Dommer komitéen ved "theNordicPrize" Prisen for Nordens bedste restaurant.

The Nordic Prize

John Bech Amstrup ønsker Dem et fantastisk ophold på Danmarks Smukkeste Badehotel

Vinder af Årets VInkort 2017 i Den Danske Spiseguide

Vinder af Årets VInkort 2017 i Den Danske Spiseguide

Vi er stolte over, at Dyvig Badehotels vinkort er det bedste i Danmark anno 2017
Brasserie Skipperstuen

Brasserie Skipperstuen

2 retter kr. 250,- 3 retter kr. 300,- Søndags Wienerschnitzel til kr. 150,- fra 1 okt. til 1 april. Husk at Book bord på 73164300
Vinter Ophold

Vinter Ophold

Ankomst søndag til torsdag i nov. & dec. Mdr. Kaffe og kage - 3 retters vintermenu i Brasseriet - overnatning og morgenmad De Lux. Priser fra Kr. 850,- pr. person, i superior værelser.
Luksus Juleanretning på Badehotellet

Luksus Juleanretning på Badehotellet

Pris pr. pers. kr. 315,- ved min. 2 pers. Serveres fra 20. nov. – 18. dec. Frokost 11.30-16.00 Aften 17.30-21.00 Bestil bord allerede nu på 73164300 til Dyvigs Juleanretning