Reception +45 7316 4300

Jule Anretning 2017

Luksus Juleanretning 2017

Dyvigs Julesild og marineret sild med karrysalat og rugbrød.

Kold anretning
Dyvigs røget havlaks serveret med senneps dressing
Dildgravet laks med kapers og sennep
Grønlandske rejer med rørt mayo og hønseæg
Pandestegt fiskefilet med remoulade og citron

Lun anretning
Frikadeller med rødkål og rødbeder
Ristet medister med æblekompot
Sønderjyske kålpølser med hvidkål
Stegt andebryst med honning og kommen

Dessert
Klassisk ris a la mente med kirsebær sauces
Brieost med Valnødder og appelsin
Anretningen serveres med Dyvigs rugbrød, franskbrød & smør

Vi anbefaler Carlsberg julebryg samt én snaps fra vores store udvalg.

Pris pr. pers. kr. 315,- ved min. 2 pers.

Serveres fra 20. nov. – 18. dec.
Frokost 11.30-16.00
Aften 17.30-21.00

Bestil bord allerede nu på 73164300 til Dyvigs Juleanretning

Prænomineret i Årets Bo&Spise adresse 2017 i Den Danske Spiseguide

Prænomineret i Årets Bo&Spise adresse 2017 i Den Danske Spiseguide

Vi er stolte over at være prænomineret i Årets Bo&Spise adresse 2017 i Den Danske Spiseguide
Brasserie Skipperstuen

Brasserie Skipperstuen

2 retter kr. 250,- 3 retter kr. 300,- Book bord nu - Tel. 73164300
Luxury Price 2016

Luxury Price 2016

Vi er stolte over at have vundet prisen for bedste Hotel og Restaurant 2016 i London
Prænomineret i Årets Avec&Vinkort 2017 i Den Danske Spiseguide

Prænomineret i Årets Avec&Vinkort 2017 i Den Danske Spiseguide

Vi er stolte over at være prænomineret i Årets Avec&Vinkort 2017 i Den Danske Spiseguide.