Reception +45 7316 4300

Dyvig Badehotel

Nytårsmenu ud af huset

Vil du have Dyvig Badehotel til, at lave Årets Sidste festmenu, så bestil allerede nu. Vi tilbereder en 4 retters menu, som I nemt kan færdiglave til jeres gæster i hjemmet.

(Menu er fra 2016)

Klassisk Hummer Cremesuppe serveres med Nytårs torsk og krebs.

Dampet laksesalat med fersk laks samt Dyvigs røget laks - Quinoa salat samt crispsalat.

Ribeye fra Uruguay 200g serveres med rødvinssauces - kartoffelgratin samt grønne asparge.
(Ribeye bøffer er flot fedt marmoreret og med masser af smag - dette stykke kød fra Uruguay er virkelig af høj kvalitet med smag og mørhed i top.)
(ønskes 300g Ribeye tillæg Kr. 100,-)

Lun Chokoladefondant med flyene indre samt bærkompot.

Pris. pr. pers. 300,-

Ring og bestil Jeres nytårs menu allerede nu – vi forventer udsolgt med 800 gæster. Nytårs menuen bestilles i receptionen på Dyvig, og overførelse til vores konti i Kreditbanken reg. 7931 – konto nr. 0001135408 senest den 18 dec. – bestillinger herefter, betales kontant ved afhentning.

 

Nytårs menuen kan afhentes på Dyvig Badehotel mellem kl. 12.00 – 14.00.

Samt ved Skt. Maria Kirke i Sønderborg kl. 12.00 -14.00.

Prænomineret i Årets Bo&Spise adresse 2017 i Den Danske Spiseguide

Prænomineret i Årets Bo&Spise adresse 2017 i Den Danske Spiseguide

Vi er stolte over at være prænomineret i Årets Bo&Spise adresse 2017 i Den Danske Spiseguide
Brasserie Skipperstuen

Brasserie Skipperstuen

2 retter kr. 250,- 3 retter kr. 300,- Book bord nu - Tel. 73164300
Luxury Price 2016

Luxury Price 2016

Vi er stolte over at have vundet prisen for bedste Hotel og Restaurant 2016 i London
Prænomineret i Årets Avec&Vinkort 2017 i Den Danske Spiseguide

Prænomineret i Årets Avec&Vinkort 2017 i Den Danske Spiseguide

Vi er stolte over at være prænomineret i Årets Avec&Vinkort 2017 i Den Danske Spiseguide.