Reception +45 7316 4300 | Seafood Århus

Wellness By Dyvig 

                                         

                         Billedresultat for biologique recherche                          

 

Vi ønsker at forkæle vores gæster med Biologique Recherche - Paris

Dyvig Badehotel er et af de få steder i Danmark hvor dette luksuriøse produkt tilbydes.

Over 40 års passion

Yvan, Josette and Philippe Allouche - biolog, fysioterapeut og læge - grundlage Biologique Recherche for over 40 år siden, med en vision om at udvikle produkter til professionelle, der var utilfredse med det eksisterende udbud af skønhedsp

rodukter.

Grundlagt i Paris og nu over hele verden, har Biologique Recherche nået Danmark og vokser hurtigt i popularitet. Du finder BR eksklusivt hos Facia Beauty i Danmark.

Idag har "the Biologique Recherche Methodology" et ry for sin forbløffende effektivitet baseret på en klinisk tilgang til skønhedspleje med hjælp af rene, koncentrerede, råvarer, samt innovative og omhyggelige protokoller og procedurer. Produkterne er uden parfume og parabener, og er koldpressede, for at bevare alle aktive ingredienser intakte.

Hos os har du ikke fedtet hud, tør hud, slap hud osv. Du har en tilstand i din hud, der gør at den ikke opfører sig optimalt. Denne tilstand vil vi analysere og vi vil balancere med behandlinger og produkter, så din hud igen får sin oprindelige normale tilstand igen.

Behandlingerne er helt individuelle og udelukkende baseret på dine

hudtilstande og dine fokuspunkter.

Alle hudtilstande kan behandles effektivt.

Hvert behandlingsforløb starter med en analyse af din hud, både visuel og ved hjælp af Biologique Recherches avancerede "SkinInstant Lab". Dernæst behandes din hud efter tilstandene -forskelligt på kinder, næse, hage og øjne.

Det er også muligt at blive behandlet med BR's avancerede "Remodeling Face" maskine, der er ren "fitness" for hudens muskler og giver øjebkikkeligt lift, og glød til huden.

Du vil blive vejledt og rådgivet om hvordan du balancerer din hud hjemme.

 Se Hjemmesiden Her - http://www.biologique-recherche.com/ for dette fantastiske produkt.

 

På Dyvig Badehotel vil vi gerne gøre lidt ekstra for at forkæle Jer på Jeres ophold.

Vi har sauna med bad, som er til fri afbenyttelse for vores gæster, som bor på hotellet.

For gæster udefra er prisen for brug af sauna kr. 75,- inkl. limonade – håndklæder.

 

 

Wellness for de som ønsker at forkæle selv. Vi henviser til Skønhedsklinikken "By Thora" på Dyvig Badehotel. Thora er vores kosmetolog, fodplejer, make-up artist, designteknolog samt stylist.

For tidsbestilling kontakt venligst Thora på 61339393 eller This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Book dit ophold her