Reception +45 7316 4300 | Seafood Århus

Veranstaltungen in Dyvig

Veranstaltungen und Events

  • Ostern 2018

    Entdecken Sie Dyvig Strandhotel in Ostern 2018

    Vom 29.03.2018-02.04.2018

    Laden Sie Ihren lieben mit einer von unserem schönen Aufenthalt ein, entweder zum Mittagsessen ein oder eine schöne Tasse Kaffee.

    Ostern ist der Anfang von Dyvig Strandhotel Sommer Saison

    Dyvigs Restaurants in Ostern
    Unsere Speisekarte als Inspiration unter Restaurant auf der Website anschauen.

    Bleiben Sie zu Ostern in unser Strandhotel

    Wir haben noch freie Zimmern zur Ostern- während einen Aufenthaltes-für weitere Informationen rufen Sie uns an, oder schicken Sie uns eine email.

  • Pfingsten-Brunch 20. Mai 2018

    Søndag den 20 maj. kl. 9.00-12.00.
    Kom og oplev pinsesolen danse hen over Dyvigs Vig.

    Er Du til traditioner & forkælelse så prøv vores Pinsebrunch.

    Brunch Buffet De Lux i Pinsen
    Dild sild med kapers creme.
    Gravede Laks med senneps creme.
    Hjemmerøget laks med små salater.
    Laks Bellevue med rørt mayo .
    Pinseæg med Nordens rejer.
    Saltpålæg fra Als med garniture.
    Røræg a la Dyvig.
    Peberbacon og krydderpølser.
    Lun leverpostej med svampe.
    Pandekager med ahornsirup.
    Oste fra de Danske Gaarde.
    Yoghurt med hjemmelavet müesli.
    Lun Æblekanelkage.
    Appelsin og æble juice.
    Biodynamisk Naturmælk.
    Madam Blå kaffe og te fra Perch huset i København.
    Rundstykker, Dyvig rugbrød & croissanter fra Konditoriet på Dyvig.

    Pris pr. person Kr. 238,-

    Husk at bestille bord til dette arrangement i 2018.
    I tilfælde af mange reservationer vil vi placer gæster i Stjernesalen – restaurant Vigen og Brasserie Skipperstuen.

  • Mittsommer-Abend 23 Juni. 2018

    Skt. Hans Aften på Dyvig Badehotel - den 23 Juni 2018
    Vi afholder ikke et spcielt arrangement denne aften

    Vi anbefaler at man booker bord i go tid - endten i vores Brasserie Skipperstuen som også er Terrassen ved godt vejr eller vores Gourmet Restaurant Amstrup&Vigen

    Skt. Hans Aften på Badehotellet er fuld af glæde - sommerens længste dag og duften af lykke

    Reserverer bord på 7314300

  • Gebratener Aal Ab Libitum & 11. November 2018

    Søndag den 4 Nov. & 11 Nov. 2018 kl. 11.30-16.00 / 17.30-21.00.

    • Søndag den. 4 nov & 11 Nov. Kl. 11.30-16.00
    • Søndag den. 4 nov & 11 Nov. Kl. 17.30-21.00

    Inviter dem du holder af til Dyvigs ”Sat” Ål.

    Vi pandesteger i dagevis – I spiser Ål i lange baner!

    ”Sat” ÅL
    Rugmels stegt ål i smør serveres med flødestuvede kartofler med persille, peberrod, syltet rødbeder og æblekompot.

    Pris pr. pers. kr. 218,-

    Husk at bestille bord til dette arrangement i 2018.
    I tilfælde af mange reservationer vil vi placer gæster i Stjernesalen – restaurant Vigen og Brasserie Skipperstuen.

  • Weihnachten im Strandhotel 2018

    Julen er noget ganske særligt - Den er smuk - Lysets moment og bestemt i familiens tegn.

    Vi har åben næsten helt til Juleaften - for Juleophold, Restaurant oplevelser mm.

    Vi henviser til Jul & Nytår på hjemmsiden for ydderlige information

  • Silvester im Strandhotel 2018

    Dyvig badehotel afholder igen, på årets sidste aften, en stor samt flot gallemiddag som et symbol på Årets sidste fest.

    Vi har sammensat en flot og unik aften som afslutning på Årets sidste aften, men en afslutning af Fyrværkeri

    Se under Jul og Nytår for hele arrangementet
    Pris pr. person. kr. 3200 inkl. overnatning i delt dobbelt værelse

    Vi er altid UDSOLGT til dette arrangement

  • Gebraterner Aal Ab Libitum 25 Feb & 4. März 2018

    Søndag den 25 Feb. & 4 Marts. 2018 kl. 11.30-16.00 / 17.30-21.00.

    • Søndag den. 25 Feb. & 4 Marts. Kl. 11.30-16.00
    • Søndag den. 25 Feb. & 4 Marts. Kl. 17.30-21.00

    Inviter dem du holder af til Dyvigs ”Sat” Ål.

    Vi pandesteger i dagevis – I spiser Ål i lange baner!

    ”Sat” ÅL
    Rugmels stegt ål i smør serveres med flødestuvede kartofler med persille, peberrod, syltet rødbeder og æblekompot.

    Pris pr. pers. kr. 218,-

    Husk at bestille bord til dette arrangement i 2018.
    I tilfælde af mange reservationer vil vi placer gæster i Stjernesalen – restaurant Vigen og Brasserie Skipperstuen.

Gewinner des diesjährigen Weinkarte 2017 in The Danish Dining guide

Gewinner des diesjährigen Weinkarte 2017 in The Danish Dining guide

Wir sind sehr stolz darauf, das Dyvig Strandhotel die beste Weinkarte in Dänemark Anno 2017 in ”Den danske spiseguide”gewonnen hat.
Brasserie Skipperstuen

Brasserie Skipperstuen

2 Gerichte DKK 250 3 Gerichte DKK 300,- Buchen Sie einen Tisch auf die Nummer +45 73164300.
Sommer-Sonntag

Sommer-Sonntag

Gültig vom 1 April bis 24. September 2018 Aufenthalt im Sommer Anreisetag: Frischen Nachmittagskaffee mit Süßigkeiten. 4-Gänge-Menü im Restaurant Vigen. Unterkunft in einem unserer schönen Zimmer im Beach Resort. 2. Tag: Frühstück De Lux mit salzigen Wurst und Spezialitäten aus Als. DKK 1100,- Preis pro Person