Vi fejrer denne fantastiske dag med åben reception, og en vidunderlig middag om aftenen med Michelin kokken Mark Lundgaard fra Kong Hans´s kælder som hjælper i køkkenet på Dyvig Badehotel sammen med John Bech Amstrup, forpagter og gastronomisk chef på Dyvig vil de kreere en fantastisk menu med vine fra den prisvindende vinkældre fra Dyvig.
Vi glæder os meget til at fejre 10 års dagen med vores gode gæster af huset – gamle som nye – venner – naboer og vores fantastiske leverandør.
Kl. 12.00 – 16.00 – Åben reception med livemusik af Rikke Mølgaard og Søren Sebber Larsen
Dyvig Badehotel vil serverer forfriskning fra vinbare og gode snacks for nye og gamle gæster – venner af huset – naboer samt leverandør og de der måtte ønske at hilse på.
Receptionen er gratis – vi ønsker at se Jer og nyde et glas og en snak om de sidste 10 år på det smukke Nordals
Kl. 18.30 – Kokketræf i Stjernesalen
Snacks serveres på Terrassen 18.00-19.00 med livemusik af Rikke Mølgaard og Søren Sebber Larsen
Duval Blanc de Blanc – Dom. Otte – Fritz Haag GG – J. Faiveley – Gevrey Chamberin VV
Gillardeau østers med hindbær vinaigrette og citron ”Dyvig”
Foie Gras toast med abrikos marmelade ”Kong Hans”
Friskost tærte med lardo og ramsløg kapers ”Kong Hans”
Små tærter med citron creme og fjordrejer fra Rømø ”Dyvig”
Profit Rolles med Gruyere ost og sort peber ”Dyvig”
Gallamiddag i Champagne-salonen, akkompagneret af Dusko Milovic
*Dansk Sorthummer med fjordkartofler fra Østergaard og løvstilk mayo ”Dyvig”
2017- Fritz Haag – Riesling – Brauneberger Juffer – Trocken GG – Mosel
*Søtunge med GASTROunika Ossetra caviar, hvidasparges samt Vin Jeaune sauce ”Dyvig”
MV14 – Henri Giraud – Fût de Chêne Aÿ ”Dyvig 10 Years anniversary label” – Champagne
*Kanin Ravioli med farserede morkler, morkel sky og parmesan creme – ”Kong Hans”
2016 – Dom. De Beaumont – Mazoyéres-Chamberin Grand Cru – Bourgogne
*Cannelloni med sommertrøffel, foie gras skum og madeira sky ”Dyvig”
1990 – Pereira d’Oliveira – Madeira – Malvazia
*Tourte på sommerbuk med aromatisk sauce ”Kong Hans”
2008 – Ch. Latour A Pomerol – Pomerol – Bordeaux
*Kokos sorbet, Rosinni Oscietra caviar og olivenolie ”Kong Hans”
2019 – Willi Schaefer – Graacher Himmelreich – Riesling Spätlese – Mosel
*Fjordjordbær fra Østergaard med vanilie og sorbet ”Dyvig ”
2019 – Willi Schaefer – Graacher Himmelreich – Riesling Spätlese – Mosel
*Tanzania Kifaru Luksus kaffe og Perch te serveres med håndlavet chokolade
Serveres med Avec og Cigar
Stort fyrværkeri ud over Dyvigs vig for at markerer vores 10-års jubilæum
Pris pr. person kr. 2500,-
Ønskes der værelse til dette arrangement kan det bookes via receptionen. Alle værelser kan kun reserveres i forbindelse med dette arrangement.