10 års Jubilæum 1. juli 2020

Onsdag den 1. juli 2020 fylder Dyvig Badehotel 10 år.

10 år med den sublime services og sans for detaljer.

Vi fejrer denne fantastiske dag med åben reception, og en vidunderlig middag om aftenen med gæste kokke som Ronnie Emborg, fra den anerkendte 2** Michelin restaurant ATERA i New York mf. som sammen med John Bech Amstrup, forpagter og gastronomisk chef på Dyvig vil kreere en fantastisk menu med vine fra den prisvindende vinkældre fra Dyvig.

Vi glæder os meget til at fejre 10 års dagen med vores gode gæster af huset – gamle som nye – venner – naboer og vores fantastiske leverandør.

Jubilæums program den 1. juli 2020  

Kl. 12.00 – 16.00 - Åben reception

Dyvig Badehotel vil serverer forfriskning fra vinbare og gode snacks for nye og gamle gæster – venner af huset - naboer samt leverandør og de der måtte ønske at hilse på.

Receptionen er gratis – vi ønsker at se Jer og nyde et glas og en snak om de sidste 10 år på det smukke Nordals

KOKKETRÆF

Kl. 18.30 – Kokketræf i Stjernesalen

  • Champagne og snacks – 6 rettes Gourmetmenu samt vine fra Dyvigs prisbelønnet vinkælder. 
  • Kaffe og te serveres med chokolade samt avec
  • Fyrværkeri ud over Dyvig som markerer denne festlige højtid

Pris pr. person kr. 2500,-

Ønskes der værelse til dette arrangement kan det bookes via receptionen. Alle værelser kan kun reserveres i forbindelse med dette arrangement.

Oplev Dyvig Badehotel på de sociale medier