• Sofa
  • Dyvig Badehotel
  • dessert
  • restaurant
  • blaa rum
  • tjener
  • Tjener
  • havn
  • desserter
  • fugle
  • Både
  • velkomst
  • kok

Veranstaltungen und Events

VERANSTALTUNGEN IN DYVIG

Event 2018

OSTERN 2018

Entdecken Sie Dyvig Strandhotel in Ostern 2018

Vom 29.03.2018-02.04.2018

Laden Sie Ihren lieben mit einer von unserem schönen Aufenthalt ein, entweder zum Mittagsessen ein oder eine schöne Tasse Kaffee.

Ostern ist der Anfang von Dyvig Strandhotel Sommer Saison

Dyvigs Restaurants in Ostern
Unsere Speisekarte als Inspiration unter Restaurant auf der Website anschauen.

Bleiben Sie zu Ostern in unser Strandhotel

Wir haben noch freie Zimmern zur Ostern- während einen Aufenthaltes-für weitere Informationen rufen Sie uns an, oder schicken Sie uns eine email.

Event 2018

GEBRATERNER AAL AB LIBITUM 25 FEB & 4. MÄRZ 2018

Søndag den 4 Nov. & 11 Nov. 2018 kl. 11.30-16.00 / 17.30-21.00.

  • Søndag den. 4 nov & 11 Nov. Kl. 11.30-16.00
  • Søndag den. 4 nov & 11 Nov. Kl. 17.30-21.00

Inviter dem du holder af til Dyvigs ”Sat” Ål.

Vi pandesteger i dagevis – I spiser Ål i lange baner!

”Sat” ÅL
Rugmels stegt ål i smør serveres med flødestuvede kartofler med persille, peberrod, syltet rødbeder og æblekompot.

Pris pr. pers. kr. 218,-

Husk at bestille bord til dette arrangement i 2018.
I tilfælde af mange reservationer vil vi placer gæster i Stjernesalen – restaurant Vigen og Brasserie Skipperstuen.

Event 2018

PFINGSTEN-BRUNCH 20. MAI 2018

Søndag den 20 maj. kl. 9.00-12.00.
Kom og oplev pinsesolen danse hen over Dyvigs Vig.

Er Du til traditioner & forkælelse så prøv vores Pinsebrunch.

Brunch Buffet De Lux i Pinsen
Dild sild med kapers creme.
Gravede Laks med senneps creme.
Hjemmerøget laks med små salater.
Laks Bellevue med rørt mayo .
Pinseæg med Nordens rejer.
Saltpålæg fra Als med garniture.
Røræg a la Dyvig.
Peberbacon og krydderpølser.
Lun leverpostej med svampe.
Pandekager med ahornsirup.
Oste fra de Danske Gaarde.
Yoghurt med hjemmelavet müesli.
Lun Æblekanelkage.
Appelsin og æble juice.
Biodynamisk Naturmælk.
Madam Blå kaffe og te fra Perch huset i København.
Rundstykker, Dyvig rugbrød & croissanter fra Konditoriet på Dyvig.

Pris pr. person Kr. 238,-

Husk at bestille bord til dette arrangement i 2018.
I tilfælde af mange reservationer vil vi placer gæster i Stjernesalen – restaurant Vigen og Brasserie Skipperstuen.

Event 2018

WEIHNACHTEN IM STRANDHOTEL 2018

Julen er noget ganske særligt - Den er smuk - Lysets moment og bestemt i familiens tegn.

Vi har åben næsten helt til Juleaften - for Juleophold, Restaurant oplevelser mm.

Vi henviser til Jul & Nytår på hjemmsiden for ydderlige information

Dyvig Badehotel in sozialen Medien