• Sofa
  • Dyvig Badehotel
  • dessert
  • restaurant
  • blaa rum
  • tjener
  • Tjener
  • havn
  • desserter
  • fugle
  • Både
  • velkomst
  • kok

Events på Dyvig Badehotel

Kommende events og arrangementer

Event 2018

Påsken 2018

Kom og oplev Dyvig Badehotel i Påsken 2018
Den 29.03.2018 -02.04.2018

Inviter dem du holder af til et af vores dejlige ophold - en frokost eller en herlig kop kaffe

Påsken er starten på Dyvig Badehotels sommer-sæson

Dyvigs Restauranter i Påsken
Se vores menu kort for instiration under Restaurant på Hjemmesiden

Ophold I Påsken
Vi har stadig ledige værelser i Påsken - se under vores ophold eller værelser for mere information vedr. priser, muligheder mm.

Event 2018

Skt. Hans Aften 23. juni 2018

Skt. Hans Aften på Dyvig Badehotel - den 23. juni 2018
Denne aften afholder vi ikke et specielt arrangement.

Vi anbefaler at man booker bord i god tid - enten i vores Brasserie Skipperstuen ”som også er Terrassen ved godt vejr” eller vores Gourmet Restaurant Amstrup&Vigen

Skt. Hans Aften på Badehotellet er fuld af glæde - sommerens længste dag og duften af lykke

Reserver bord på 7314300

Event 2018

Stegt "Sat" ål ad libitum

Søndag den 4 Nov. & 11 Nov. 2018 kl. 11.30-16.00 / 17.30-21.00.

  • Søndag den. 4 nov & 11 Nov. Kl. 11.30-16.00
  • Søndag den. 4 nov & 11 Nov. Kl. 17.30-21.00

Inviter dem du holder af til Dyvigs ”Sat” Ål.

Vi pandesteger i dagevis – I spiser Ål i lange baner!

”Sat” ÅL
Rugmels stegt ål i smør serveres med flødestuvede kartofler med persille, peberrod, syltet rødbeder og æblekompot.

Pris pr. pers. kr. 218,-

Husk at bestille bord til dette arrangement i 2018.
I tilfælde af mange reservationer vil vi placer gæster i Stjernesalen – restaurant Vigen og Brasserie Skipperstuen.

Event 2018

Pinse Brunch 20. maj 2018

Kom og oplev pinsesolen danse hen over Dyvigs Vig.
Søndag den 20 maj. kl. 9.00-12.00.

Er Du til traditioner & forkælelse så prøv vores Pinsebrunch.

Brunch Buffet De Lux i Pinsen
Dild sild med kapers creme.
Gravede Laks med senneps creme.
Hjemmerøget laks med små salater.
Laks Bellevue med rørt mayo .
Pinseæg med Nordens rejer.
Saltpålæg fra Als med garniture.
Røræg a la Dyvig.
Peberbacon og krydderpølser.
Lun leverpostej med svampe.
Pandekager med ahornsirup.
Oste fra de Danske Gaarde.
Yoghurt med hjemmelavet müesli.
Lun Æblekanelkage.
Appelsin og æble juice.
Biodynamisk Naturmælk.
Madam Blå kaffe og te fra Perch huset i København.
Rundstykker, Dyvig rugbrød & croissanter fra Konditoriet på Dyvig.

Pris pr. person Kr. 238,-

Husk at bestille bord til dette arrangement i 2018.
I tilfælde af mange reservationer vil vi placer gæster i Stjernesalen – restaurant Vigen og Brasserie Skipperstuen.

Event 2018

Julen på Badehotellet

Julen er noget ganske særligt - Den er smuk - Lysets moment og bestemt i familiens tegn.

Vi har åben næsten helt til Juleaften - for Juleophold, Restaurant oplevelser mm.

Vi henviser til Jul & Nytår på hjemmsiden for ydderlige information

Event 2018

Nytårsaften på Badehotellet 2018

Dyvig badehotel afholder igen, på årets sidste aften, en stor samt flot gallemiddag som et symbol på Årets sidste fest.

Vi har sammensat en flot og unik aften som afslutning på Årets sidste aften, men en afslutning af Fyrværkeri

Se under Jul og Nytår for hele arrangementet
Pris pr. person. kr. 3200 inkl. overnatning i delt dobbelt værelse

Vi er altid UDSOLGT til dette arrangement

Oplev Dyvig Badehotel på de sociale medier