Kom og oplev Dyvig Badehotel i påsken 2022
d. 14.04.2022 -18.04.2022
Inviter dem Du holder af til et af vores dejlige ophold, en frokost eller en herlig kop kaffe
Påsken er starten på Dyvig Badehotels sommersæson
Hvide asparges med håndpillede rejer, sauce hollandaise – sort peber samt friske urter
Gråsten Unghane bryst med morkler, grønne asparges, kartoffel gratin samt citrontimian sauce
Rabarber & hvid chokolade dessert med sorbet, mazarin samt frisk mynte
Pris. pr. person kr. 448,-
Book bord allerede nu – fra 8 april – 30 april 2022
Dyvigs Restauranter i påsken
Se vores menukort for inspiration under restaurant på hjemmesiden
Ophold i påsken
Vi har stadig ledige værelser i påsken, se under vores ophold eller værelser for mere information vedr. priser, muligheder mm.
Sat ÅL – Spis hvad Du kan
Vi steger i lange baner – i nyder til i er mætte.
Sat ÅL betyder på Sønderjysk at Du spiser til Du er “SAT” mæt – og det gør de rigtige Sønderjyder 🙂
Søndag den 6 Nov.
Frokost fra kl. 12.00 – 15.00
Aften fra kl. 17.30 – 20.00
Søndag den 13 Nov.
Frokost fra kl. 12.00 – 15.00
Aften fra kl. 17.30 – 20.00
Det er vigtig at I reserverer bord til dette arrangement på badehotellet
– Serveres i Brasseriet eller Stjernesalen –
Pris pr. person kr. 298,-
*UDSOLGT 2022 Kontakt os for venteliste*
*UDSOLGT 2023 Kontakt os for venteliste*
Dyvig badehotel afholder igen, på årets sidste aften, en stor flot Gourmet middag som et symbol på årets sidste fest.
Vi har sammensat en flot og unik aften som afsluttes med fyrværkeri.
Se under jul og nytår for hele arrangementet
Pris pr. person. kr. 3.995,- eksl. overnatning i delt dobbelt værelse.
Priser for 2022
Pris pr. person. kr. 3.995,- eksl. overnatning i delt dobbelt værelse.
Kom og vær med til juletræs pyntning sammen med julemanden på Dyvig Badehotel, første søndag i advent d. 28. nov. 2021 kl. 14.00 i Stjernesalen. Vi glæder os til at se Jer.
Når vi finder julemanden, vil han hjælpe os med at pynte det store juletræ i Stjernesalen. Kom og oplev julestemning med duften af gløgg og friskbagte æbleskiver.Vi håber at I igen i år vil være med til at bringe julestemningen til Dyvig Badehotel, I klipper og klistre og Jeres små pynter træet sammen med julemanden.
En stor slikpose til de små samt gratis saftevand og kaffe til de voksne. Vi vil med dette arrangement hvert år gerne takke de lokale for at støtte op omkring Dyvig Badehotel og ønske en rigtig glædelig jul.
Husk at tilmelding er nødvendigt, vi forsøger at have stolepladser nok, men grundet den store tilmeldning har det været svært for os, de sidste år at få nok pladser.
Grundet den store efterspørgsels på dette arrangement afholder vi også et event den 24 feb. 2023
Fredag den 24. feb. 2023 – Stadig ledige værelser
Lørdag den 25. feb. 2023 – Alle værelser er udsolgte – vi har oprettet venteliste.
Trøffel snacks & Champagne
5 retters trøffel menu & vinmenu de Lux
Kaffe og te samt chokolade
Kr. 2.500,- pr. person
Menuen kommer når den er på plads
Reserverer allerede bord nu – vi udbyder få pladser til dette arrangement.
Book allerede værelse – kontakt receptionen for dette – eller book online.
Hotel Nørherredhus i Nordborg har ledige værelser, 3 km væk i Nordborg. Her ville man kunne overnatte i forbindelse med dette arrangement.
Vi tilbyder også arrangementet uden overnatning – som en restaurant reservation til dette arrangement.
Sig navnet, og ingen gourmet er i tvivl. Michel Michaud er en af branchens allerstørste personligheder.
Han blev født i 1946 i Frankrig, og fik en stjerne i Guide Michelin, da han drev sin egen restaurant i den franske by Condom. Siden kom han til familien Grønlykkes gourmetsted på Sydfyn, Falsled Kro som køkkenchef, men i 1976 blev han udvalgt til at stå i spidsen for det nyåbnede spisested Kong Hans i København.
Michel Michaud var med til at sikre Kong Hans en stjerne i Michelin Guiden, og rykkede derpå videre til Søllerød Kro.
Fra 1993 drev den fransk-danske kok og restauratør restaurant Marie Louise i Odense, inden han i maj 2004 rykkede videre til Ruths Hotel i Skagen. Her slår han nu sine kulinariske folder i en af de bedste restauranter i Danmark.
Michel Michaud har ved sit virke bragt et internationalt kvalitetsniveau ind i dansk køkkenkultur, og han blev i maj 2008 slået til ridder af den franske fortjenstorden. Han modtog hædersbevisningen for sit store talent og hans virke til fordel for promoveringen af franske produkter og fransk cuisine i Danmark.