Kom og oplev Dyvig Badehotel i påsken 2023
d. 06.04.2022 -10.04.2023
Inviter dem Du holder af til et af vores dejlige ophold, en frokost eller en herlig kop kaffe
Påsken er starten på Dyvig Badehotels sommersæson
Hvide asparges med håndpillede rejer, sauce hollandaise – sort peber samt friske urter
Gråsten Unghane bryst med morkler, grønne asparges, kartoffel gratin samt citrontimian sauce
Rabarber & hvid chokolade dessert med sorbet, mazarin samt frisk mynte
Pris. pr. person kr. 498,-
Book bord allerede nu – fra 1. april – 30 april 2023
Dyvigs Restauranter i påsken
Se vores menukort for inspiration under restaurant på hjemmesiden
Ophold i påsken
Vi har stadig ledige værelser i påsken, se under vores ophold eller værelser for mere information vedr. priser, muligheder mm.
Sat ÅL – Spis hvad Du kan
Vi steger i lange baner – i nyder til i er mætte.
Sat ÅL betyder på Sønderjysk at Du spiser til Du er “SAT” mæt – og det gør de rigtige Sønderjyder 🙂
Søndag den 5 Nov.
Frokost fra kl. 12.00 – 15.00
Aften fra kl. 17.30 – 20.00
Søndag den 12 Nov.
Frokost fra kl. 12.00 – 15.00
Aften fra kl. 17.30 – 20.00
Det er vigtig at I reserverer bord til dette arrangement på badehotellet
– Serveres i Brasseriet eller Stjernesalen –
Pris pr. person kr. 350,-
*UDSOLGT 2023 Kontakt os for venteliste*
Dyvig badehotel afholder igen, på årets sidste aften, en stor flot Gourmet middag som et symbol på årets sidste fest.
Vi har sammensat en flot og unik aften som afsluttes med fyrværkeri.
Se under jul og nytår for hele arrangementet
Pris pr. person. kr. 4.495,- eksl. overnatning i delt dobbelt værelse.
Priser for 2023
Pris pr. person. kr. 4.495,-,- eksl. overnatning i delt dobbelt værelse.
Vi afholder desværre ikke julearrangementet mere på Badehotellet.
Da Julemanden har meldt fra for altid grundet sygdom, er det os ikke muligt at finde en ny. Dette gør desværre at denne begivenhed må annulleres.
Vi beklager meget.
Grundet den store efterspørgsels på dette arrangement afholder vi også et event den 24 feb. 2023
Fredag den 24. feb. 2023 – Le Grand Jardin Suiten tilbage denne dato.
Lørdag den 25. feb. 2023 – Vi har ledige værelser og pladser til denne aften.
Kl. 18.30
Trøffel snacks & Champagne
Udføres af Michel Michaud og køkkenet på Dyvig
Menu
Græskarvelouté med franske kastanjer, trøffel samt sprøde croutons
Michel Michaud
Pighvar en crépinette med trøffel, sorthummer samt sauce monté
John Bech Amstrup & Christian Lebech
Franske snegle i rødvin, vagtelæg samt trøffel
Michel Michaud
Tourte på Gråand med foie gras & trøffel serveres med buritaneløg samt varme krydderier
John Bech Amstrup & Christian Lebech
Michel Michauds trøffeldessert
Michel Michaud
Samt vinmenu de Lux
Kaffe og te samt chokolade
Kr. 2.500,- pr. person
Reserverer allerede bord nu – vi udbyder få pladser til dette arrangement.
Book allerede værelse – kontakt receptionen for dette – eller book online.
Hotel Nørherredhus i Nordborg har ledige værelser, 3 km væk i Nordborg. Her ville man kunne overnatte i forbindelse med dette arrangement.
Vi tilbyder også arrangementet uden overnatning – som en restaurant reservation til dette arrangement.
Sig navnet, og ingen gourmet er i tvivl. Michel Michaud er en af branchens allerstørste personligheder.
Han blev født i 1946 i Frankrig, og fik en stjerne i Guide Michelin, da han drev sin egen restaurant i den franske by Condom. Siden kom han til familien Grønlykkes gourmetsted på Sydfyn, Falsled Kro som køkkenchef, men i 1976 blev han udvalgt til at stå i spidsen for det nyåbnede spisested Kong Hans i København.
Michel Michaud var med til at sikre Kong Hans en stjerne i Michelin Guiden, og rykkede derpå videre til Søllerød Kro.
Fra 1993 drev den fransk-danske kok og restauratør restaurant Marie Louise i Odense, inden han i maj 2004 rykkede videre til Ruths Hotel i Skagen. Her slår han nu sine kulinariske folder i en af de bedste restauranter i Danmark.
Michel Michaud har ved sit virke bragt et internationalt kvalitetsniveau ind i dansk køkkenkultur, og han blev i maj 2008 slået til ridder af den franske fortjenstorden. Han modtog hædersbevisningen for sit store talent og hans virke til fordel for promoveringen af franske produkter og fransk cuisine i Danmark.