• Sofa
  • Dyvig Badehotel
  • dessert
  • restaurant
  • blaa rum
  • tjener
  • Tjener
  • havn
  • desserter
  • fugle
  • Både
  • velkomst
  • kok

Events på Dyvig Badehotel

Kommende events og arrangementer

Event 2020

Påsken 2020

Kom og oplev Dyvig Badehotel i påsken 2020
d. 09.04.2020 -13.04.2020

Inviter dem Du holder af til et af vores dejlige ophold, en frokost eller en herlig kop kaffe

Påsken er starten på Dyvig Badehotels sommersæson

Dyvigs Restauranter i påsken
Se vores menukort for inspiration under restaurant på hjemmesiden

Ophold i påsken
Vi har stadig ledige værelser i påsken, se under vores ophold eller værelser for mere information vedr. priser, muligheder mm.

Event 2020

Sankt Hans Aften d. 23. juni 2020

Sankt Hans aften på Dyvig Badehotel d.  23. juni 2020 - kom og oplev bålet på toppen af Dyvig Vig -. en fantastisk menu og båltale

Menu

Friske hvide asparges serveres med håndpillede rejer - sauce Hollandaise samt frisk urter

Helstegt kalvefilet fra Himmerland serveres med grønne asparges - rødvins sauce samt frisk svampe 

Chokolade fondant med jordbær og jordbær sorbet

Efter middagen går vi alle over til bålet - nyder årets båltale & bålet tændes.

Pris for 3 retter 348,- pr. person.

Husk at bestille plads til dette arrangement.

Sankt Hans aften på badehotellet er fuld af glæde - sommerens længste dag og duften af lykke

Reserver bord på 7316 4300

Event 2020

10 års jubilæums dag 1. juli

Onsdag den 1. juli 2020 fylder Dyvig Badehotel 10 år.

10 år med den sublime service og sans for detaljer.

Vi fejrer denne fantastiske dag med åben reception, og en vidunderlig middag om aftenen med gæstekokke som Ronnie Emborg, fra den anerkendte 2** Michelin restaurant ATERA i New York mf. som sammen med John Bech Amstrup, forpagter og gastronomisk chef på Dyvig vil kreere en fantastisk menu med vine fra den prisvindende vinkælder fra Dyvig.

Vi glæder os meget til at fejre 10 års dagen med vores gode gæster af huset – gamle som nye – venner – naboer og vores fantastiske leverandører.

Jubilæums program        1. juli 2020  

Kl. 12.00 – 16.00 - Åben reception

Dyvig Badehotel vil serverer forfriskninger fra vinbaren og gode snacks for nye og gamle gæster – venner af huset - naboer, samt leverandører og de der måtte ønske at hilse på.

Receptionen er gratis – vi ønsker at se Jer og nyde et glas og en snak om de sidste 10 år på det smukke Nordals

KOKKETRÆF

Kl. 18.30 – Kokketræf i Stjernesalen

Champagne og snacks – 6 rettes gourmetmenu samt vine fra Dyvigs prisbelønnet vinkælder. 

Kaffe og te serveres med chokolade samt avec

Fyrværkeri ud over Dyvig som markerer denne festlige højtid

Pris pr. person kr. 2500,-

Ønskes der værelse til dette arrangement kan det bookes via receptionen. Alle værelser kan kun reserveres i forbindelse med dette arrangement.

Event 2020

Stegt "Sat" ål ad libitum

Søndag d. 1 nov. & d. 8 nov. kl. 11.30-16.00 & 17.30-21.00

Inviter dem du holder af til Dyvigs ”Sat” Ål.

Vi pandesteger i dagevis – I spiser ål i lange baner

”Sat” ÅL
Rugmelsstegt ål i smør, serveres med flødestuvede kartofler med persille, peberrod, syltet rødbeder og æblekompot.

Pris pr. pers. kr. 258,-

Husk at bestille bord til dette arrangement i 2020.
I tilfælde af mange reservationer, vil vi placere gæster i Stjernesalen, restaurant Vigen og Brasserie Skipperstuen.

Event 2020

Pinsebrunch 2020

Kom og oplev pinsesolen danse hen over Dyvigs Vig.
Søndag d. 31.05.2020. kl. 9.00-12.00.

Er Du til traditioner & forkælelse så prøv vores pinsebrunch.

Brunch Buffet de Lux i pinsen
Dild sild med kapers creme.
Gravede laks med senneps creme.
Hjemmerøget laks med små salater.
Laks Bellevue med rørt mayo .
Pinseæg med Nordens rejer.
Saltpålæg fra Als med garniture.
Røræg a la Dyvig.
Peberbacon og krydderpølser.
Lun leverpostej med svampe.
Pandekager med ahornsirup.
Oste fra de Danske Gaarde.
Yoghurt med hjemmelavet müesli.
Lun æblekanelkage.
Appelsin og æble juice.
Biodynamisk Naturmælk.
Madam Blå kaffe og te fra Perch huset i København.
Rundstykker, Dyvig rugbrød & croissanter fra Konditoriet på Dyvig.

Pris pr. person kr. 250,-

Husk at bestille bord til dette arrangement i 2020.
I tilfælde af mange reservationer vil vi placere gæster i Stjernesalen, Restaurant Vigen og Brasserie Skipperstuen.

Der gives ikke rabat til børn.

Event 2020

Mortens Aften 10 nov.

Søndag den 10 november, afholder vi klassisk Mortes Aften med en fantastisk 3 rettes menu. 

- Serveres i Brasseriet ell. stjernesalen -

Menu

Dyvigs hjemmerøget havlaks med små salater og syrnet fløde

Klassisk stegt And med hvide og sukkerbrunede kartofler - svesker - rødkål - andesky samt waldorfsalat

Sønderjysk Æblekage med pisket fløde og ribsgele

2 retter 298,- 

3 retter 348,-

Husk at bestille plads til dette arrangement.

(UDSOLGT TIL 2019)

Event 2020

Nytårsaften på Badehotellet 2020

*UDSOLGT - Kontakt os for venteliste*

Dyvig badehotel afholder igen, på årets sidste aften, en stor flot Gourmet middag som et symbol på årets sidste fest.

Vi har sammensat en flot og unik aften som afsluttes med fyrværkeri. 

Se under jul og nytår for hele arrangementet
Pris pr. person. kr. 3.995,- inkl. overnatning i delt dobbelt værelse.

 

Oplev Dyvig Badehotel på de sociale medier