• Sofa
  • Dyvig Badehotel
  • dessert
  • restaurant
  • blaa rum
  • tjener
  • Tjener
  • havn
  • desserter
  • fugle
  • Både
  • velkomst
  • kok

Events på Dyvig Badehotel

Kommende events og arrangementer

Event 2020

Påsken 2020

Kom og oplev Dyvig Badehotel i påsken 2020
d. 09.04.2020 -13.04.2020

Inviter dem Du holder af til et af vores dejlige ophold, en frokost eller en herlig kop kaffe

Påsken er starten på Dyvig Badehotels sommersæson

Dyvigs Restauranter i påsken
Se vores menukort for inspiration under restaurant på hjemmesiden

Ophold i påsken
Vi har stadig ledige værelser i påsken, se under vores ophold eller værelser for mere information vedr. priser, muligheder mm.

Event 2020

Pinsebrunch 2020

Kom og oplev pinsesolen danse hen over Dyvigs Vig.
Søndag d. 31.05.2020. kl. 9.00-12.00.

I 2020 kan vi desværre ikke tilbyde vores buffet grundet Corona og vores alle sammens sikkerhed – derfor tilbyder vi at serverer brunchen ved boret til Jer alle sammen.  

Brunch Buffet de Lux i pinsen
Hjemmerøget laks med håndpillede rejer.
Saltpålæg fra Als med garniture.
Røræg med purløg og sort peber
Oste fra de Danske Gaarde.
Yoghurt med hjemmelavet müesli.
Appelsin og æble juice.
Biodynamisk Naturmælk.
Madam Blå kaffe og te fra Perch huset i København.
Rundstykker, Dyvig rugbrød & croissanter fra Konditoriet på Dyvig.

Pris pr. person kr. 250,-

Husk at bestille bord til dette arrangement i 2020.
I tilfælde af mange reservationer vil vi placere gæster i Stjernesalen, Restaurant Vigen og Brasserie Skipperstuen.

Der gives ikke rabat til børn.

 

Event 2020

10 års jubilæums dag 1. juli

Onsdag den 1. juli 2020 fylder Dyvig Badehotel 10 år.

10 år med den sublime service og sans for detaljer.

Vi fejrer denne fantastiske dag med åben reception, og en vidunderlig middag om aftenen med gæstekokke som Ronnie Emborg, fra den anerkendte 2** Michelin restaurant ATERA i New York mf. som sammen med John Bech Amstrup, forpagter og gastronomisk chef på Dyvig vil kreere en fantastisk menu med vine fra den prisvindende vinkælder fra Dyvig.

Vi glæder os meget til at fejre 10 års dagen med vores gode gæster af huset – gamle som nye – venner – naboer og vores fantastiske leverandører.

Jubilæums program        1. juli 2020  

Kl. 12.00 – 16.00 – Åben reception

Dyvig Badehotel vil serverer forfriskninger fra vinbaren og gode snacks for nye og gamle gæster – venner af huset – naboer, samt leverandører og de der måtte ønske at hilse på.

Receptionen er gratis – vi ønsker at se Jer og nyde et glas og en snak om de sidste 10 år på det smukke Nordals

KOKKETRÆF

Kl. 18.30 – Kokketræf i Stjernesalen

Champagne og snacks – 6 rettes gourmetmenu samt vine fra Dyvigs prisbelønnet vinkælder. 

Kaffe og te serveres med chokolade samt avec

Fyrværkeri ud over Dyvig som markerer denne festlige højtid

Pris pr. person kr. 2500,-

Ønskes der værelse til dette arrangement kan det bookes via receptionen. Alle værelser kan kun reserveres i forbindelse med dette arrangement.

Event 2020

Den danske Spiseguide´s Galla 25 Okt. 2020

Den danske Spiseguides kåringer af ”Årets restaurant o a 16 kategorier”

Dyvig Badehotel: 25 oktober 2020.

Program:
16.00 – 17.45 mingling m Champagne & snacks
Bordene indtages.
18.00 – 23: 5 retters menu m udvalgte vine & drikke
23.00: Holy Bean kaffe og avec (Oskar Davidsen&Co)
Afsluttende uddeling af Den danske Spiseguide 2021

Fyrværkeri

Pris pr gæst: 2995.00 (Der sendes ikke fysiske billetter)

Menu

Menuen kommer til at fremgå når den er lavet færdig

Der kan ikke bestilles biletter eller plads her på Badehotellet dette skal se via dette link. 

 

Event 2020

Mortens Aften 10 nov.

Søndag den 10 november, afholder vi klassisk Mortes Aften med en fantastisk 3 rettes menu. 

– Serveres i Brasseriet ell. stjernesalen –

Menu

Dyvigs hjemmerøget havlaks med små salater og syrnet fløde

Klassisk stegt And med hvide og sukkerbrunede kartofler – svesker – rødkål – andesky samt waldorfsalat

Sønderjysk Æblekage med pisket fløde og ribsgele

2 retter 298,- 

3 retter 348,-

Husk at bestille plads til dette arrangement.

(UDSOLGT TIL 2019)

Event 2020

Stegt “Sat” ål ad libitum

Søndag d. 1 nov. & d. 8 nov. kl. 11.30-16.00 & 17.30-21.00

Inviter dem du holder af til Dyvigs ”Sat” Ål.

Vi pandesteger i dagevis – I spiser ål i lange baner

”Sat” ÅL
Rugmelsstegt ål i smør, serveres med flødestuvede kartofler med persille, peberrod, syltet rødbeder og æblekompot.

Pris pr. pers. kr. 258,-

Husk at bestille bord til dette arrangement i 2020.
I tilfælde af mange reservationer, vil vi placere gæster i Stjernesalen, restaurant Vigen og Brasserie Skipperstuen.

Event 2020

Nytårsaften på Badehotellet 2020

*UDSOLGT – Kontakt os for venteliste*

Dyvig badehotel afholder igen, på årets sidste aften, en stor flot Gourmet middag som et symbol på årets sidste fest.

Vi har sammensat en flot og unik aften som afsluttes med fyrværkeri. 

Se under jul og nytår for hele arrangementet
Pris pr. person. kr. 3.995,- inkl. overnatning i delt dobbelt værelse.

 

Oplev Dyvig Badehotel på de sociale medier