• Sofa
  • Dyvig Badehotel
  • dessert
  • restaurant
  • blaa rum
  • tjener
  • Tjener
  • havn
  • desserter
  • fugle
  • Både
  • velkomst
  • kok

Events på Dyvig Badehotel

Kommende events og arrangementer

Event 2021

Påsken 2021

Kom og oplev Dyvig Badehotel i påsken 2021
d. 01.04.2021 -05.04.2021

Inviter dem Du holder af til et af vores dejlige ophold, en frokost eller en herlig kop kaffe

Påsken er starten på Dyvig Badehotels sommersæson

Dyvigs Restauranter i påsken
Se vores menukort for inspiration under restaurant på hjemmesiden

Ophold i påsken
Vi har stadig ledige værelser i påsken, se under vores ophold eller værelser for mere information vedr. priser, muligheder mm.

Event 2020

Pinsebrunch 2020

Kom og oplev pinsesolen danse hen over Dyvigs Vig.
Søndag d. 31.05.2020. kl. 9.00-12.00.

Brunch Buffet de Lux i pinsen

Hjemmerøget laks med håndpillede rejer.

Laks Bellevue med mayo og urter

Små tærter med løg og bacon

Slagter Nielsens salt pålæg

Brunch pølser og røget bacon

Røræg med purløg og sort peber

Lun leverpostej med svampe

Oste fra de Danske Gaarde.

Yoghurt med hjemmelavet müesli.

Honning og Nutella

Dyvigs marmelader

Appelsin og æble juice.

Frisk frugt

Amerikanske pandekager med sirup

Biodynamisk Naturmælk.

Madam Blå kaffe og te
Rundstykker, Dyvig rugbrød & croissanter fra Konditoriet på Dyvig.

Pris pr. person kr. 278,-

Husk at bestille bord til dette arrangement i 2021.
I tilfælde af mange reservationer vil vi placere gæster i Stjernesalen, Restaurant Vigen og Brasserie Skipperstuen.

Der gives ikke rabat til børn.

 

Event 2020

10 års jubilæums dag 1. juli

Onsdag den 1. juli 2020 fylder Dyvig Badehotel 10 år.

10 år med den sublime service og sans for detaljer.

Vi fejrer denne fantastiske dag med åben reception, og en vidunderlig middag om aftenen med gæstekokke som Ronnie Emborg, fra den anerkendte 2** Michelin restaurant ATERA i New York mf. som sammen med John Bech Amstrup, forpagter og gastronomisk chef på Dyvig vil kreere en fantastisk menu med vine fra den prisvindende vinkælder fra Dyvig.

Vi glæder os meget til at fejre 10 års dagen med vores gode gæster af huset – gamle som nye – venner – naboer og vores fantastiske leverandører.

Jubilæums program        1. juli 2020  

Kl. 12.00 – 16.00 – Åben reception

Dyvig Badehotel vil serverer forfriskninger fra vinbaren og gode snacks for nye og gamle gæster – venner af huset – naboer, samt leverandører og de der måtte ønske at hilse på.

Receptionen er gratis – vi ønsker at se Jer og nyde et glas og en snak om de sidste 10 år på det smukke Nordals

KOKKETRÆF

Kl. 18.30 – Kokketræf i Stjernesalen

Champagne og snacks – 6 rettes gourmetmenu samt vine fra Dyvigs prisbelønnet vinkælder. 

Kaffe og te serveres med chokolade samt avec

Fyrværkeri ud over Dyvig som markerer denne festlige højtid

Pris pr. person kr. 2500,-

Ønskes der værelse til dette arrangement kan det bookes via receptionen. Alle værelser kan kun reserveres i forbindelse med dette arrangement.

Event 2021

Den danske Spiseguide´s Galla 31. Jauar. 2021

Den danske Spiseguides kåringer af ”Årets restaurant og a 16 kategorier”

***UDSOLGT***
Dyvig Badehotel: 31 Januar 2021.

Program:
16.00 – 17.45  Champagne & snacks
Bordene indtages.
18.00 – 23: 5 retters menu m udvalgte vine & drikke
23.00: Holy Bean kaffe og avec (Oskar Davidsen&Co)
Afsluttende uddeling af Den danske Spiseguide 2021

Fyrværkeri

Pris pr gæst: 2995.00

Menu

*Gastrounika Osietra Caviar – norske kammusling, frisk mandel og karameliset naturmælks fløde

*Søtunge med vin jeaune og fermenteret asparges fra Als

*Canneloni med vinter trøffel, foie gras skum og høost fra Naturmælk 

*Krondyr fra Fallehøj med morkel og brombær 

*En hyldest til Michauds Gateau Marcel med vanilleis og appelsin filet 

*Kaffe og Ole chokolade 

Der kan ikke bestilles biletter eller plads her på Badehotellet dette skal se via booksforcooks.dk

Event 2020

Mortens Aften 10 nov.

Tirsdag den 10 november, afholder vi klassisk Mortes Aften med en fantastisk 3 rettes menu. 

– Serveres i Brasseriet ell. stjernesalen –

Menu

Dyvigs hjemmerøget havlaks med små salater og syrnet fløde

Klassisk stegt And med hvide og sukkerbrunede kartofler – svesker – rødkål – andesky samt waldorfsalat

Sønderjysk Æblekage med pisket fløde og ribsgele

2 retter 298,- 

3 retter 348,-

Husk at bestille plads til dette arrangement.

Event 2020

Stegt “Sat” ål ad libitum

*SNART UDSOLGT*

Søndag d. 1 november kl. 11.30-16.00

& 17.30-21.00 ( udsolgt aften)

Søndag d. 8 november kl. 11.30-16.00 & 17.30-21.00

Inviter dem du holder af til Dyvigs ”Sat” Ål.

Vi pandesteger i dagevis – I spiser ål i lange baner

”Sat” ÅL
Rugmelsstegt ål i smør, serveres med flødestuvede kartofler med persille, peberrod, syltet rødbeder og æblekompot.

Pris pr. pers. kr. 258,-

Husk at bestille bord til dette arrangement i 2020.
I tilfælde af mange reservationer, vil vi placere gæster i Stjernesalen, restaurant Vigen og Brasserie Skipperstuen.

Event 2020

Nytårsaften på Badehotellet 2020

*UDSOLGT – Kontakt os for venteliste*

Dyvig badehotel afholder igen, på årets sidste aften, en stor flot Gourmet middag som et symbol på årets sidste fest.

Vi har sammensat en flot og unik aften som afsluttes med fyrværkeri. 

Se under jul og nytår for hele arrangementet
Pris pr. person. kr. 3.995,- inkl. overnatning i delt dobbelt værelse.

 

Oplev Dyvig Badehotel på de sociale medier