Dyvig Badehotel afholder igen, på årets sidste aften, en stor samt flot gallemiddag som et symbol på årets sidste fest.
Det starter kl. 16.00.
Perle Blanc Østers – N.V. Bernard Remy Brut Champagne
serveres i Stjernesalen
N.V. Andre Cloet Rose – Brut – Champagne
Radisse – Jomfruhummer tatar – Citron
Lun Parmesan tærte med ristet pinjekerner og timian
Als skinke fra Slagter Nielsen
Profiterolles med trøffel og havgus
Limfjordsøsters med østerscreme og løgrom
30G GASTRO UNIKA ROYAL CAVIAR
Vaffel og fed cremefraiche
André Clouet – V6 – Champagne
Hummer & Hummer & Hummer
Bisque – Soufflé – Naturel
Havbars med Patra Negra 24 mdrs.
Basilikum – oregano – Grillet tomat
2016 –Ramey –Chardonnay, Russian River –Sonoma–USA
Gråand & Svampe
Madeira sauce – Løgkompot – Enebær
2008 – Ch. d´Armailhac – 5. Cru Classé – Bordeaux
Passion – Kokos & Hvid Chokolade
Sorbet – Bær – Skum – Vanille
2003 –Weingut Manfred Weiss –Beerenauslese Chardonnay, Neusiedlersee, Østrig
Luksus kaffe og te – kransekage, chokolade, cognac og likør
… Hvis vejret tillader det
Serveres med N.V. Bernard Remy – Brut – Champagne & Cigar
(Arrangementet indeholder ikke dans og musik – vi sætter fokus på de gode råvarer samt fantastiske vine)
Overnatning på et af Dyvigs dejlige værelser.
Champagne Brunch kl. 9.00 – 11.00 serveres i restaurant Vigen.
Pris pr. pers. kr. 3.995,- inkl. overnatning.
Pris pr. pers. kr. 3.500,- eksl. overnatning.
OBS: Opholdet kan ikke bestilles som enkeltværelse – kun dobbeltværelser.
Ved bestilling af Nytårs opholdet – reserveres værelserne efter først til mølle princippet – vi forventer udsolgt som alle årene.
Ved bestilling af Nytårs gallamiddagen, fremsendes en faktura som ved betaling betragtes som bekræftet. – senest betaling er 1. Nov. 2020.
Opholdet kan ikke afbestilles efter betaling d. 1 Nov. 2020 – opholdet kan dog annulleres hvis en fra ventelisten ønsker at overtage Jeres reservation.
Vi er altid udsolgt ved dette fantastiske arrangement i 2020 & 2021 – der er oprettet ventelister – der er åbnet for booking til 2022