Konfirmation

Hold konfirmation på Dyvig Badehotel

Bordopdækning

Vi dækker op ved firkantede borde i restaurant Vigen, da lokalet er firkantet. I bestemmer selv om der skal være 4 eller op til 22 personer ved et bord.

Vi dækker op ved runde borde i Stjernesalen, hvor 6 – 9 personer er at foretrække.

Vi kan dække op ved tre runde borde fra 6 – 9 personer eller firkantede borde fra 4 – 18 personer i Dyvigstuen på 1 sal.

Ved vores opdækning på Dyvig Badehotel er der hvide duge,  hvide servietter samt hvide blomster. Dette skyldes at vores smukke lokaler er dekoreret med masser af farve, guld udsmykning samt smukke detajler, som pynter lokalet ud over det normale.

Der kan bestilles blomsterdekorationer i de farver man ønsker. Pris pr. dekoration fra kr. 250,-

Drikkevarer buffet

Vi kan serverer vin ad libitum til en pris fra kr. 398,- pr. voksen person. Vin ad libitum serveres under middagen, herefter afregnes drikkevarer efter forbrug.

Der er mulighed for at vi kan opstille en drikkevarer buffet til kaffen, hvor Jeres gæster selv henter øl kr. 50.- vand kr. 38,- eller vin kr. pr. flaske 398,- som de ønsker det.

Ønsker I ikke at have vin ad libitum, er det muligt at der bliver serveret efter forbrug, hvor hvidvin koster fra kr. 398,- rødvin fra kr. 398,- samt sauternes fra kr. 398,- portvin fra kr. 398,- pr. flaske.

Planlægning

I bedes venligst aflevere Jeres bordplan en uge før selskabet afholdes. Medbring venligst bordkort, der er lagt bordvis dvs. at bord 1 samt bordkort er lagt sammen.

I er meget velkommen til at medbringe bordpynt, som vi naturligvis pynter Jeres bord med.

Når I synes I er klar til en selskabssamtale, er I velkommen til at ringe til receptionen på Dyvig Badehotel på 73164300 og lave en aftale. Vi kan afholde selskabssamtaler kl. 10.00 – 17.00 på alle hverdage.

Vi ser meget frem til at skulle afholde Jeres konfirmation og glæder os til at skulle byde Jer velkommen.