​Bryllup

Klassisk bryllup​​

​★★★★​

Vi sætter en stor ære i at lave en fantastisk bryllupsfest

Dyvig Badehotel sætter vi en stor ære i at lave en fantastisk bryllupsfest til Jeres store dag. Vi vil gerne være med i planlægningen fra begyndelsen, så vi sikrer os at alle detaljer er på plads. Vi har Stjernesalen eller vores Flora Danica-stue (restaurant Vigen), hvor vi kan afholde Jeres bryllupsfest med op til 170 gæster.

Vi vil med glæde, hvis vejret tillader det, servere bryllupskage og champagne på terrassen med den dejlige udsigt over Vigen. Friskmalet kaffe på terrassen serveres med bryllupsskage fra Dyvig konditori (klassisk fyld i kagen kunne være Valhrone chokolade og friske bær, hvid smørcreme og blomster som i brudens buket)

Vi har 25 stk. værelser som I kan leje til Jeres arrangement – dog har vi ikke special priser på disse i forbindelse med Jeres selskab – alle værelser lejes ud til liste priser. inkl. morgenmad.

Vi glæder os til at skulle byde Jer og Jeres bryllupsgæster velkommen på Danmark smukkeste Badehotel i Dyvig.

Kærligste hilsner

Bryllupsteamet på Dyvig

MENU

Dette kunne være et forslag til Jeres bryllupsmenu og aftenens forløb. Det vigtigste for os er, at Jeres ønsker opfyldes mht. hvordan I ønsker, at Jeres store fest skal forløbe.

Velkomst – Crement de Alsace

Rødtunge filet serveres på trøffelcreme med crumbel af sønderjysk rugbrød – citron og karse serveres med speltbrød og kærnet smør.

Rosastegt kalvefilet – serveres med smørpocheret sæson kål, grøntsager i variation, rødvins sauce samt smørstege kartofler.

Lun chokolade fondant med mørk chokolade serveres med vanilleis og bær.

Kaffe/te serveres med håndlavet chokolade.
Hertil kan der bydes en cognac og Avec.

Drikkevarerbuffet til dansen kan opstilles – øl – vand – vin efter ønske.

Drinksbar kan arrangeres med Jeres ønsker for drinks – kr. 85,- pr. stk.

Natmad – efter Jeres ønske.

Pris pr. person kr. 1.250,-

Inkl. vinmenu under middagen / eksl. drikkevarer – før middagen samt efter.

Oplev Dyvig Badehotel på de sociale medier​