MENU
Dette kunne være et forslag til Jeres bryllupsmenu og aftenens forløb. Det vigtigste for os er, at Jeres ønsker opfyldes mht. hvordan I ønsker, at Jeres store fest skal forløbe.
Velkomst – Cremant
Rødtunge filet serveres på trøffelcreme med crumbel af sønderjysk rugbrød – citron og karse serveres med speltbrød og kærnet smør.
Rosastegt kalvefilet – serveres med smørpocheret sæson kål, grøntsager i variation, rødvins sauce samt smørstege kartofler.
Lun chokolade fondant med mørk chokolade serveres med vanilleis og bær.
Kaffe/te serveres med håndlavet chokolade.
Hertil kan der bydes en cognac og Avec.
Drikkevarerbuffet til dansen kan opstilles – øl – vand – vin efter ønske.
Drinksbar kan arrangeres med Jeres ønsker for drinks – kr. 85,- pr. stk.
Natmad – efter Jeres ønske.
Pris pr. person kr. 1.250,-
Inkl. vinmenu under middagen / eksl. drikkevarer – før middagen samt efter.