SLIP FOR BESVÆRET

Mad ud af huset

​★★★★​

Dyvig Badehotel tilbyder også mad ud af huset. Slip selv for besværet og lad os tilberede maden.
Det kræver min. 20 personer. Vi har sammensat forslag til Deres fest her på siden.

BUFFET 1 – DE LUX

Dyvigs røget laks med dild og kapers.
Lakseroulade med cremeost og dild serveres med småsalater.
Vitello Tonnato med rosa kalv og tuncreme, serveres med saltet capers.

Dansk kalv med timian og havsalt.

Fransk Unghanebryst med rosmarin.
Lammeculotte fra Sydfyn med hvidløg.
Cremekartofler med rosmarin og urter.

Quinora salat med grønkål, granatæbler samt hyldeblomsteddike dressing.  
Tomatsalat af gode cherrytomater med oliven og feta.
Blomkåls salat med rosiner – ristet solsikkekerner i hvidvinsdressing.
Hjemmebagt brød og kærnet smør.

Chokolade Brownies med friske bær.
Danske og Franske oste serveres med kiks og peberfrugt.

Pris. pr. person kr. 550,-

Der leveres speltbrød med til foretter samt til de buffeter som indeholder oste til dessert. 1 stk. brød skæres i 16 skiver – der er mulighed for tilkøb af speltbrød pris pr. stk. 40,-

Levering til: Nordborg – Holm kr. 250,-, Guderup kr. 400,-, Augustenborg – Sønderborg – Sydals – Åbenrå kr. 750,-

BUFFET 2

Dyvigs røget laks serveres med kapers og dild.

Krebsesalat serveres med tomaticeret dressing og dild.

Pata Negra skinke med oliven.

Dansk kalvefilet med timian og havsalt.

Grill køller på frilandsgris i urte og øl marinade.
Cremekartofler med rosmarin og urter.

Salat på spidskål med røget mandler, nødder og olieeddike dressing.

Svampesalat med tre forskellige svampe i sennepsdressing.
Grillet artiskoksalat med syltet løg og italiensk chorizo pølse .
Hjemmebagt brød og kærnet smør.

Danske og Franske oste serveres med kiks og peberfrugt.
Små cheescake med bær.  

Pris. pr. person kr. 450,-

Der leveres speltbrød med til foretter samt til de buffeter som indeholder oste til dessert. 1 stk. brød skæres i 16 skiver – der er mulighed for tilkøb af speltbrød pris pr. stk. 40,-

Levering til: Nordborg – Holm kr. 250,-, Guderup kr. 400,-, Augustenborg – Sønderborg – Sydals – Åbenrå kr. 750,-

BUFFET 3 – DE LUX

Als skinke fra slagter Nielsen med oliven og parmasan.
Salat med rejer og asparges serveres med urte dressing.

Dansk frilandsgris med ramsløg og peber.
Cremekartofler med rosmarin og løg.
Salat på spidskål med røget mandler, nødder og olieeddike dressing.
Frisk grøn salat med agurk, asparges og ærter.
Quinora salat med grønkål, granatæbler samt hyldeblomsteddike dressing.
Hjemmebagt brød og kærnet smør.

Chokolade Brownies med jordbær.

Pris. pr. person kr. 350,-

Der leveres speltbrød med til foretter samt til de buffeter som indeholder oste til dessert. 1 stk. brød skæres i 16 skiver – der er mulighed for tilkøb af speltbrød pris pr. stk. 40,-

Levering til: Nordborg – Holm kr. 250,-, Guderup kr. 400,-, Augustenborg – Sønderborg – Sydals – Åbenrå kr. 750,-

Oplev Dyvig Badehotel på de sociale medier​