Michel Michaud & John Bech Amstrup
MICHEL MICHAUD PÅ DYVIG
MICHEL MICHAUD
Sig navnet, og ingen gourmet er i tvivl. Michel Michaud er en af branchens allerstørste personligheder.
Han blev født i 1946 i Frankrig, og fik en stjerne i Guide Michelin, da han drev sin egen restaurant i den franske by Condom. Siden kom han til familien Grønlykkes gourmetsted på Sydfyn, Falsled Kro som køkkenchef, men i 1976 blev han udvalgt til at stå i spidsen for det nyåbnede spisested Kong Hans i København.
Michel Michaud var med til at sikre Kong Hans en stjerne i Michelin Guiden, og rykkede derpå videre til Søllerød Kro.
Fra 1993 drev den fransk-danske kok og restauratør restaurant Marie Louise i Odense, inden han i maj 2004 rykkede videre til Ruths Hotel i Skagen. Her slår han nu sine kulinariske folder i en af de bedste restauranter i Danmark.
Michel Michaud har ved sit virke bragt et internationalt kvalitetsniveau ind i dansk køkkenkultur, og han blev i maj 2008 slået til ridder af den franske fortjenstorden. Han modtog hædersbevisningen for sit store talent og hans virke til fordel for promoveringen af franske produkter og fransk cuisine i Danmark.Trøffel snacks & Champagne
MICHEL MICHAUD PÅ DYVIG den 8. marts 2024
6 retters trøffel menu & vinmenu de Lux
Kaffe og te samt chokolade
Kr. 3500,- inkl. menu og vine samt kaffe og te
Menuen kommer når den er på plads
Reserverer allerede bord nu – vi udbyder få pladser til dette arrangement.
Book allerede værelse – kontakt receptionen for dette eller send en mail med Jeres ønsker
Hotel Nørherredhus i Nordborg har ledige værelser, 3 km væk i Nordborg. Her ville man kunne overnatte i forbindelse med dette arrangement.
Vi tilbyder også arrangementet uden overnatning – som en restaurant reservation til dette arrangement.
Brian Mark Hansen & John Bech Amstrup
Brian Mark Hansen, John Bech Amstrup & Domaine Jean Chartron den 15. & 16. Marts 2024
Bocuse d’or vinder Brian Mark Hansen - Vinder af det uofficielle verdensmesterskab for kokke i Lyon i 2023
Kom og oplev Brian Mark Hansen & John Bech Amstrup som vil kreere en vidunderlig aften i gourmetens univers i form af herlige og luftige snacks efterfulgt af en 6 retters menu med smagsfulde og store vine fra Bourgogne huset Domaine Jean Chartron. Jean Chartron er en af Bourgognes mest anerkendte vinproducenter og som præger Dyvigs store og anerkendte vinkort under hvid Bourgogne.
Vi afholder dette arrangement den 15. og 16. marts 2024 og pladserne er limit.
Menu og vine kommer senere på året på hjemmesiden
Værelser & deltagelse til Kokkekunst på Badehotellet bookes igennem receptionen på Badehotellet, deltagelse af arrangementer er først gældende ved bekræftelse
Pris pr. Person 3.500,- inkl. menu, vine, kildevand og kaffe og te.
Book allerede nu igennem receptionen.