– Vi har kogt – tilberedt og pakket, så det skulle være nemt for Jer i aften.
Vi forbereder til 2500 gæster igen i år
Vi håber, at menuen vil falde i Jeres smag, og at det hele er som det skal være. – Vi har smagt retterne til, så i blot skal varme det efter disse forskrifter.
Menu 2024
Cremet Pighvarsuppe serveres med skaldyrssouffle.
Pighvarsuppen kommes i en gryde der passer til mængden og varmes stille og roligt op. Suppen koges i ca. 3 min. Ønsker I mere mængde, kan I komme lidt fløde eller sødmælk i – den er nemlig smagt godt til. Suppen kan med fordel blendes med en stavblender, hvis I skulle have sådan en– blot for at den bliver silkeblød. Skaldyrs soufflén kommes i ovnen i alubakken den ankommer i - den varmes ved 160 gader i 10 min.
Skaldyrs soufflén sættes i en dyb tallerken, gomatang med sesam kommes oven på soufflén og den varme suppe hældes over. Brødes varmes i en forvarmet ovn ved 160 grader i ca. 6 min
Nytårstorsk serveres med trøffelsauce
Torsken smøres med lidt olie samt salt og placeres en forvarmet ovn ved 160 grader i ca. 10 min så fisken kun lige falder fra hinanden ved en let berøring. Lun trøffelsaucen i en passende gryde ved svag varme så den ikke brænder på – anret saucen midt på en tallerken – kom den bagte fisk midt på saucen, vend grønkålen og "Piemonte" hasselnødde-vinaigrette sammen og placerer den oven på torsken.
Peberbeuf af okse serveres med tomatisert pebersauce med piment & madagascarpeber,
cremet kartoffelgratin, bagte rødbeder samt stegt kejserhat.
Ovnen tændes på 180 grader. Kartoflen placeres på et smørsmurt fad og tilberedes i 15 min i ovnen.
Saucen varmes op i en passende gryde til den koger, pas på den ikke brænder på.
De bagte rødbeder placeres i et ildfastfad med lidt olie og salt og kommes i oven i 10 min til de er varme.
Kejserhatten stegs af på en pande i lidt olie på skæresiden til den er gylden, og varmes sammen med kødet eller rødbederne
Kødet steges af på en pande (gerne meget varm) eller på grillen i haven. Den skal have ca. 4 min på hver side (kun lige så saften trækker op midt på kødet – dette er et tegn på at den er medium stegt) når bøffen er vendt på panden eller på grillen og kom herefter en teske peberkompot oven på bøffen. Kødet kan med fordel også brunes af i eftermiddag før jeres gæster ankommer og så kommes i ovnen ved 180 grader i ca. 8 min.
Italiensk Tiramisu med cremet mascapone, ladyfingers samt espresso essens
Lækker og klar til servering, glasset må i gerne beholde.
Vi ønsker Jer et fantastisk Nytår.