FÅ DYVIG BADEHOTELLETS NYTÅRSMENU UD AF HUSET

Nytår ud af huset

​★★★★​

Vil du have Dyvig Badehotel til at lave årets sidste festmenu, så bestil allerede nu. Vi tilbereder en 4-retters menu, som I nemt kan færdiglave til Jeres gæster i hjemmet.

Bestil Jeres 4-retters nytårsmenu inden 1 dec. 2024 og få den til Kr. 350,- pr. person.

Bestilling efter 30 nov. 2024 og frem til nytårsaften, vil nytårsmenuen koste kr. 400,- pr. person.

Ved afhentning i Sønderborg vil der være to udleverings stationer – således at I skal gå til det udleverings sted for Jeres antal couverter. Dette betyder at I skal se efter skiltet med Jeres afhentnings antal.

NYTÅRSMENU 2024

FRA DYVIG BADEHOTEL

​Cremet pighvarsuppe med skaldyrssouffle, gomatang med sesam

og surdejs brød

Nytårstorsk som filet serveres med trøffelsauce, en lille salat af grønkål med 

"Pimonde" hasselnødde-vinaigrette.


Peberbeuf af okse serveres med tomatisert pebersauce med piment & madagascarpeber, 

cremet kartoffelgratin, bagte rødbeder samt stegt kejserhat.


Italiensk Tiramisu med cremet mascapone, ladyfingers samt espresso essens 

PRIS PR. PERSON

KR. 350,- / KR. 400,-

BESTIL I DAG

TIL JERES NYTÅRSMENU

Opgraderer Jeres nytår her

30g Baerii caviar fra GASTROunika kr. pr. stk. 300,-

Kransekage stykke 50g fra Dyvigs konditorie kr. 35,-

Husk at bestil dette ved bestilling af Jeres nytårsmenuer

BESTIL I DAG

RING OG BESTIL JERES NYTÅRSMENU ALLEREDE NU

​Ring og bestil Jeres nytårsmenu allerede nu – vi forventer udsolgt med 2500 gæster. Nytårsmenuen bestilles i receptionen på Dyvig, og overføres til vores konto i Spar Nord kontonr. 9277 1910522287 senest den 18 dec. – bestillinger herefter betales kontant ved afhentning.

AFHENTNING

Nytårsmenuen kan afhentes på Dyvig Badehotel mellem kl. 11.00 – 13.00.

Samt ved Sct. Marie Kirke i Sønderborg kl. 11.00 – 13.00.

Ved afhentning i Sønderborg vil der være to udleveringsstationer – således at I skal gå til det udleveringssted for Jeres antal couverter, se efter skiltet med Jeres afhentnings antal.

NYTÅR UD AF HUSET

TO DO, 2024

– Vi har kogt – tilberedt og pakket, så det skulle være nemt for Jer i aften.

Vi forbereder til 2500 gæster igen i år 

Vi håber, at menuen vil falde i Jeres smag, og at det hele er som det skal være. – Vi har smagt retterne til, så i blot skal varme det efter disse forskrifter.

Menu 2024

Cremet Skaldyrs Bisque serveres med håndpillede rejer.

Skaldyrssuppen kommes i en gryde der passer til mængden og varmes stille og roligt op. Suppen koges i ca. 3 min. Ønsker I mere mængde, kan I komme lidt fløde eller sødmælk i – den er nemlig smagt godt til. Suppen kan med fordel blendes med en stavblender, hvis I skulle have sådan en– blot for at den bliver silkeblød. De fine håndpillede rejer ligges i en dyb tallerken og den varme suppe hældes over. Brødes varmes i en forvarmet ovn ved 180 grader i 

ca. 6 min

Nytårstorsk som soufflé med Rødtungefilet serveres med safran & muslingesauce samt crumble af sønderjysk rugbrød og urter samt bagt jordskok.

Rødtungen og torsken og jordskokken placeres i en forvarmet ovn ved 160 grader i ca. 10 min så fisken kun lige falder fra hinanden ved en let berøring. Lun safran og muslingesaucen i en passende gryde ved svag varme så den ikke brænder på – anret saucen midt på en tallerken – kom den bagte fisk og jordskok midt på saucen, og tag en spiseske rugbrøds crumble og drys oven på torsken.

Beuf af Sydamerikansk oksefilet serveres med rødvin og marvsauce, kartoffelgratin, bagte rodfrugter samt syltet løg.

Ovnen tændes på 180 grader. Kartoflen placeres på et smørsmurt fad og tilberedes i 15 min i ovnen. Saucen varmes op i en passende gryde til den koger, pas på den ikke brænder på. Løg chutney anrettes med en spiseske på tallerken. Rodfrugterne bages i et ildfastfad i ca. 20 min ved 180 grader. 

Kødet steges af på en pande (gerne meget varm) eller på grillen i haven. Den skal have ca. 4 min på hver side (kun lige så saften trækker op midt på kødet – dette er et tegn på at den er medium stegt) når bøffen er vendt på panden eller på grillen. Kødet kan med fordel også brunes af i eftermiddag før jeres gæster ankommer og så kommes i ovnen ved 180 grader i ca. 8 min.

Chokolade Fondant med blødende midte serveres med kirsebær kompot samt nødde og chokoladecrumble

Kom chokoladefondanten i en forvarmet ovn ved ca. 160 grader i ca. 8 minutter – anret kirsebærkompotten på tallerkenen kom chokolade fondaten på ved at vende den forsigtig ud af formen og drys nødde og chokolade crumblen ved siden af

Vi ønsker Jer et fantastisk Nytår.​

Oplev Dyvig Badehotel på de sociale medier​