FÅ DYVIG BADEHOTELLETS NYTÅRSMENU UD AF HUSET

Nytår ud af huset

​★★★★​

Vil du have Dyvig Badehotel til at lave årets sidste festmenu, så bestil allerede nu. Vi tilbereder en 4-retters menu, som I nemt kan færdiglave til Jeres gæster i hjemmet.

Bestil Jeres 4-retters nytårsmenu inden 1 dec. 2024 og få den til Kr. 350,- pr. person.

Bestilling efter 30 nov. 2024 og frem til nytårsaften, vil nytårsmenuen koste kr. 400,- pr. person.

Ved afhentning i Sønderborg vil der være to udleverings stationer – således at I skal gå til det udleverings sted for Jeres antal couverter. Dette betyder at I skal se efter skiltet med Jeres afhentnings antal.

NYTÅRSMENU 2024

FRA DYVIG BADEHOTEL

​Cremet pighvarsuppe med skaldyrssouffle, gomatang med sesam

og surdejs brød

Nytårstorsk som filet serveres med trøffelsauce, en lille salat af grønkål med 

"Pimonde" hasselnødde-vinaigrette.


Peberbeuf af okse serveres med tomatisert pebersauce med piment & madagascarpeber, 

cremet kartoffelgratin, bagte rødbeder samt stegt kejserhat.


Italiensk Tiramisu med cremet mascapone, ladyfingers samt espresso essens 

PRIS PR. PERSON

KR. 350,- / KR. 400,-

BESTIL I DAG

TIL JERES NYTÅRSMENU

Opgraderer Jeres nytår her

30g Baerii caviar fra GASTROunika kr. pr. stk. 300,-

Kransekage stykke 50g fra Dyvigs konditorie kr. 35,-

Husk at bestil dette ved bestilling af Jeres nytårsmenuer

BESTIL I DAG

RING OG BESTIL JERES NYTÅRSMENU ALLEREDE NU

​Ring og bestil Jeres nytårsmenu allerede nu – vi forventer udsolgt med 2500 gæster. Nytårsmenuen bestilles i receptionen på Dyvig, og overføres til vores konto i Spar Nord kontonr. 9277 1910522287 senest den 18 dec. – bestillinger herefter betales kontant ved afhentning.

AFHENTNING

Nytårsmenuen kan afhentes på Dyvig Badehotel mellem kl. 11.00 – 13.00.

Samt ved Sct. Marie Kirke i Sønderborg kl. 11.00 – 13.00.

Ved afhentning i Sønderborg vil der være to udleveringsstationer – således at I skal gå til det udleveringssted for Jeres antal couverter, se efter skiltet med Jeres afhentnings antal.

NYTÅR UD AF HUSET

TO DO, 2024

– Vi har kogt – tilberedt og pakket, så det skulle være nemt for Jer i aften.

Vi forbereder til 2500 gæster igen i år 

Vi håber, at menuen vil falde i Jeres smag, og at det hele er som det skal være. – Vi har smagt retterne til, så i blot skal varme det efter disse forskrifter.

Menu 2024

Cremet Pighvarsuppe serveres med skaldyrssouffle.

Pighvarsuppen kommes i en gryde der passer til mængden og varmes stille og roligt op. Suppen koges i ca. 3 min. Ønsker I mere mængde, kan I komme lidt fløde eller sødmælk i – den er nemlig smagt godt til. Suppen kan med fordel blendes med en stavblender, hvis I skulle have sådan en– blot for at den bliver silkeblød. De fine håndpillede rejer ligges i en dyb tallerken og den varme suppe hældes over. Brødes varmes i en forvarmet ovn ved 180 grader i 

ca. 6 min

Nytårstorsk serveres med trøffelsauce

Rødtungen og torsken og jordskokken placeres i en forvarmet ovn ved 160 grader i ca. 10 min så fisken kun lige falder fra hinanden ved en let berøring. Lun safran og muslingesaucen i en passende gryde ved svag varme så den ikke brænder på – anret saucen midt på en tallerken – kom den bagte fisk og jordskok midt på saucen, og tag en spiseske rugbrøds crumble og drys oven på torsken.

Peberbeuf af okse serveres med tomatisert pebersauce med piment & madagascarpeber,

cremet kartoffelgratin, bagte rødbeder samt stegt kejserhat.

Ovnen tændes på 180 grader. Kartoflen placeres på et smørsmurt fad og tilberedes i 15 min i ovnen. Saucen varmes op i en passende gryde til den koger, pas på den ikke brænder på. Løg chutney anrettes med en spiseske på tallerken. Rodfrugterne bages i et ildfastfad i ca. 20 min ved 180 grader. 

Kødet steges af på en pande (gerne meget varm) eller på grillen i haven. Den skal have ca. 4 min på hver side (kun lige så saften trækker op midt på kødet – dette er et tegn på at den er medium stegt) når bøffen er vendt på panden eller på grillen. Kødet kan med fordel også brunes af i eftermiddag før jeres gæster ankommer og så kommes i ovnen ved 180 grader i ca. 8 min.

Italiensk Tiramisu med cremet mascapone, ladyfingers samt espresso essens

​Lækker og klar til servering.

Vi ønsker Jer et fantastisk Nytår.​

Oplev Dyvig Badehotel på de sociale medier​