FÅ DYVIG BADEHOTELLETS NYTÅRSMENU UD AF HUSET

Nytår ud af huset

​★★★★​★

Vil du have Dyvig Badehotel til at lave årets sidste festmenu, så bestil allerede nu. Vi tilbereder en 4-retters menu, som I nemt kan færdiglave til Jeres gæster i hjemmet.

Bestil Jeres 4-retters nytårsmenu inden 1 dec. 2025 og få den til Kr. 350,- pr. person.

Bestilling efter 30 nov. 2025 og frem til nytårsaften, vil nytårsmenuen koste kr. 400,- pr. person.

Ved afhentning i Sønderborg vil der være to udleverings stationer – således at I skal gå til det udleverings sted for Jeres antal couverter. Dette betyder at I skal se efter skiltet med Jeres afhentnings antal.

Billederne er fra Nytårsmenuen 2025

NYTÅRSMENU 2025

FRA DYVIG BADEHOTEL

​Cremet Muslingesuppe tilsmagt Pernod, serveres med ryg af nytårstorsk, lun ærtekompot,

samt surdejsbrød 

Færøsk laks a la "Tarte en Crûte" serveres med vinterporre - Gruyereost "bagt røget", serveres med tatarsauce samt en sprød salat med Gomatang/Wasabi Vinaigrettes  .


Oksemørbrad som Tournedos servers med trøffelsauce, 

pom. vaffel, rødbede i balsamico samt Hokkaido-græskar flan med ristet græskarkerner  .


Nytårs Dessert 

Lun Chokoladefondant på Manjari-chokolade 

serveres med syrlig kirsebærkompot & hassel/smørcruble 

1 stk. Kransekage fra Dyvig´s konditorier til Rådhusklokkerne  

PRIS PR. PERSON

KR. 350,- / KR. 400,-

BESTIL I DAG

TIL JERES NYTÅRSMENU

Opgraderer Jeres nytår her

30g Baerii caviar fra GASTROunika kr. pr. stk. 300,-

Husk at bestil dette ved bestilling af Jeres nytårsmenuer

BESTIL I DAG

RING OG BESTIL JERES NYTÅRSMENU ALLEREDE NU

​Ring og bestil Jeres nytårsmenu allerede nu – vi forventer udsolgt med 2800 gæster. Nytårsmenuen bestilles i receptionen på Dyvig, og overføres til vores konto i Spar Nord kontonr. 9277 1910522287 senest den 18 dec. – bestillinger herefter betales kontant ved afhentning.

AFHENTNING

Nytårsmenuen kan afhentes på Dyvig Badehotel mellem kl. 11.00 – 13.00.

Samt ved Sct. Marie Kirke i Sønderborg kl. 11.00 – 13.00.

Ved afhentning i Sønderborg vil der være to udleveringsstationer – således at I skal gå til det udleveringssted for Jeres antal couverter, se efter skiltet med Jeres afhentnings antal.

NYTÅR UD AF HUSET

TO DO, 2025

– Vi har kogt – tilberedt og pakket, så det skulle være nemt for Jer i aften.

Vi forbereder til 2800 gæster igen i år 

Vi håber, at menuen vil falde i Jeres smag, og at det hele er, som det skal være. – Vi har smagt retterne til, så I blot skal varme det efter disse forskrifter.

Menu 2025

Cremet muslingesuppe serveres med nytårstorsk.

Muslingesuppen kommes i en gryde der passer til mængden og varmes stille og roligt op. Suppen koges i ca. 3 min. Ønsker I mere mængde, kan I komme lidt fløde eller sødmælk i – den er nemlig smagt godt til. Suppen kan med fordel blendes med en stavblender, hvis I skulle have sådan en– blot for at den bliver silkeblød. Nytårstorsken smøres med lidt olie samt salt og kommes i en forvarmet ovn ved 160 gader i ca. 10 min, så fisken kun lige falder fra hinanden ved let berøring. Ærtekompotten varmes i en gryde, så den er lun. Brødet varmes i en forvarmet ovn ved 160 grader i ca. 6 min.

Nytårstorsken placeres i en dyb tallerken, ærtekompotten anrettes på toppen af fisken, og den varme suppe hældes over. 

Færøsk laks a la "Tarte en Crûte"

 Tærteskallen fyldes med porre og æggemasse og bages i en forvarmet ovn ved 160 grader i ca. 15 minutter til æggemassen har sat sig. Bland sprød salat, gomatang samt vinaigrette i en skål for sig. Anret tærten med salat på toppen og laks ved siden af, som toppes med tatarsauce.

Oksemørbrad som Tournedos

Ovnen tændes på 180 grader. Pommes vaffel og græskar-flan placeres på et smørsmurt fad og tilberedes i 10 min i ovnen. 

Saucen varmes op i en passende gryde til den koger, pas på den ikke brænder på. 

Rødbeder varmes i en gryde i passende størrelse.      

Kødet steges af på en pande (gerne meget varm) eller på grillen i haven. Den skal have ca. 4 min på hver side (kun lige så saften trækker op midt på kødet – dette er et tegn på at den er medium stegt) når bøffen er vendt på panden eller på grillen. Eventuelt skal bøffen havde 3 minutter i ovnen på 180 grader for at blive medium tilberedt. Herefter skal bøffen hvile i 5 minutter for, at kødsaften samler sig i bøffen. Kødet kan med fordel også brunes af i løbet af eftermiddagen før jeres gæster ankommer og så kommes i ovnen ved 180 grader i ca. 8 min.

Anret herefter alle elementer på en tallerken, undtagen sauce som serveres ved bordet.

Lun chokoladefondant

Varm chokoladefondanten i en forvarmet ovn på 180 grader i 8 minutter. 

​Pak chokoladefondanten ud af formen og fordel hassel-crumble i fordybningen af fondanten. 

Anret fondanten på en tallerken med kirsebærkompot ved siden af og servér eventuelt en kugle vaniljeis til (ikke inkluderet).

Kransekage

​Nyd den lækre kransekage fra Dyvig Konditori til kaffen eller ved midnat.

Vi ønsker Jer et fantastisk Nytår.​

Oplev Dyvig Badehotel på de sociale medier​