– Vi har kogt – tilberedt og pakket, så det skulle være nemt for Jer i aften.
2500 gæster har bestilt nytårsmenu fra Dyvig igen i år – vi er taknemmelige og glade for den store opbakning omkring vores produkt.
Vi håber, at menuen vil falde i Jeres smag, og at det hele er, som det skal være. – Vi har smagt retterne til, så i blot skal varme det efter disse forskrifter.
Vi har i år valgt, at pakke ca. 50 % af alle råvare meget kolde eller delvis frosne – så vi sikre, at Jeres produkt er frisk og holdbart.
Menu 2023
Cremet Hummersuppe serveres med håndpillede rejer.
Hummersuppen kommes i en gryde der passer til mængden og varmes stille og roligt op. Suppen koges i ca. 3 min. Ønsker I mere mængde, kan I komme lidt fløde eller sødmælk i – den er nemlig smagt godt til. Suppen kan med fordel blendes med en stavblender, hvis I skulle have sådan en– blot for at den bliver silkeblød. De fine håndpillede rejer ligges i en dyb tallerken og den varme suppe hældes over. Brødes varmes i en forvarmet ovn ved 180grader i ca. 6 min
Smørbagt rødtungefilet med nytårstorsksouffé serveres med safran & muslingesauce samt crumble af sønderjysk rugbrød og urter samt bagt jordskok.
Rødtungen og torsken og jordskokken placeres i en forvarmet ovn ved 160 grader i ca. 10 min så fisken kun lige falder fra hinanden ved en let berøring. Lun Safran og muslingesaucen i en passende gryde ved svag varme så den ikke brænder på – anret saucen midt på en tallerken – kom den bagte fisk og jordskok midt på saucen, og tag en spiseske rugbrøds crumble og drys oven på torsken.
Beuf af Amerikansk oksefilet serveres med rødvin og marvsauce, kartoffelgratin, bagte rødbeder med solbær samt syltet perleløg.
Ovnen tændes på 180 grader. Kartoflen placeres på et smørsmurt fad og tilberedes i 15 min i ovnen. Saucen varmes op i en passende gryde til den koger, pas på den ikke brænder på. De syltede perleløg varmes op i en passende gryde ved svag varme med en smule vand så de ikke brænder på – alternativt er, at de opvarmes sammen med saucen. De solbærsyltede rødbeder (ca. 3 stk. til hver) varmes op i en passende gryde ved svag varme, så de ikke brænder på, ved anretning hældes den varme rødbedelage i saucen som giver en fantastisk smag.
Kødet steges af på en pande (gerne meget varm) eller på grillen i haven. Den skal have ca. 4 min på hver side (kun lige så saften trækker op midt på kødet – dette er et tegn på at den er medium stegt) når bøffen er vendt på panden eller på grillen. Kødet kan med fordel også brunes af i eftermiddag før jeres gæster ankommer og så kommes i ovnen ved 180 grader i ca. 8 min.
Chokolade Fondant med blødende midte serveres med kirsebær kompot samt nødde og chokoladecrumble
Kom chokoladefondanten i en forvarmet ovn ved ca. 160 grader i ca. 8 minutter – anret kirsebærkompotten på tallerkenen kom chokolade fondaten på ved at vende den forsigtig ud af formen og drys nødde og chokolade crumblen ved siden af
Vi ønsker Jer et fantastisk Nytår.