– Vi har kogt – tilberedt og pakket, så det skulle være nemt for Jer i aften.
Vi forbereder til 2500 gæster igen i år
Vi håber, at menuen vil falde i Jeres smag, og at det hele er som det skal være. – Vi har smagt retterne til, så i blot skal varme det efter disse forskrifter.
Menu 2024
Cremet Pighvarsuppe serveres med skaldyrssouffle.
Pighvarsuppen kommes i en gryde der passer til mængden og varmes stille og roligt op. Suppen koges i ca. 3 min. Ønsker I mere mængde, kan I komme lidt fløde eller sødmælk i – den er nemlig smagt godt til. Suppen kan med fordel blendes med en stavblender, hvis I skulle have sådan en– blot for at den bliver silkeblød. De fine håndpillede rejer ligges i en dyb tallerken og den varme suppe hældes over. Brødes varmes i en forvarmet ovn ved 180 grader i
ca. 6 min
Nytårstorsk serveres med trøffelsauce
Rødtungen og torsken og jordskokken placeres i en forvarmet ovn ved 160 grader i ca. 10 min så fisken kun lige falder fra hinanden ved en let berøring. Lun safran og muslingesaucen i en passende gryde ved svag varme så den ikke brænder på – anret saucen midt på en tallerken – kom den bagte fisk og jordskok midt på saucen, og tag en spiseske rugbrøds crumble og drys oven på torsken.
Peberbeuf af okse serveres med tomatisert pebersauce med piment & madagascarpeber,
cremet kartoffelgratin, bagte rødbeder samt stegt kejserhat.
Ovnen tændes på 180 grader. Kartoflen placeres på et smørsmurt fad og tilberedes i 15 min i ovnen. Saucen varmes op i en passende gryde til den koger, pas på den ikke brænder på. Løg chutney anrettes med en spiseske på tallerken. Rodfrugterne bages i et ildfastfad i ca. 20 min ved 180 grader.
Kødet steges af på en pande (gerne meget varm) eller på grillen i haven. Den skal have ca. 4 min på hver side (kun lige så saften trækker op midt på kødet – dette er et tegn på at den er medium stegt) når bøffen er vendt på panden eller på grillen. Kødet kan med fordel også brunes af i eftermiddag før jeres gæster ankommer og så kommes i ovnen ved 180 grader i ca. 8 min.
Italiensk Tiramisu med cremet mascapone, ladyfingers samt espresso essens
Lækker og klar til servering.
Vi ønsker Jer et fantastisk Nytår.