RESTAURANT

Vi værdsætter lokale råvarer

★★★★

Dyvig Badeho​tel råder over 2 restauranter – vores Brasserie Skipperstuen og Gourmet restaurant Amstrup&Vigen

DYVIG Brasserie er en maritimt restaurant med Danske og Franske klassiske som Caviar, Skaldyr, Helstegt rødtunge, Wienerschnitzel og gode velhængt bøffer.

DYVIG Brasserie er i 2019 tildelt 3*** i Den Danske spiseguide og kan pryde sig af prisen Årets Brasserie 2019

DYVIG Brasserie har dagligt åbent til frokost kl. 11.30 – 16.00 og aften 17.30 – 21.30. Fra 1. April til 1. okt – hvis vejret tillader dette vil Brasserie Skipperstuen flytte lokation til Dyvig Terrasse, 1 meter fra havet.

Restaurant Amstrup&Vigen er vores gourmetrestaurant med sin fantastiske blå farve, få meter til havet.

I Restaurant Amstrup&Vigen tager vi udgangspunkt i at fremhæve smagen samt de lokale råvarer vi benytters os af. Smagen er det vigtigste for os foruden syn, farve og duft alle sanser sættes i højsædet for at opnå det perfekte i måltidet.

Restaurant Amstrup&Vigen har åbent alle ugens dage fra kl. 18.30 med sidste bestilling kl. 21.30

Giv dig selv lidt forkælelse med et gourmet ophold hos Dyvig Badehotel. Du kan bestille bord i dag på telefon 73 16 43 00, vi står klar til at hjælpe.

Dyvig Brasserie

Vinder af "Årets Brasserie" 2019 i Spiseguiden​

Dyvig brasserie er stedet, hvor vi serverer de danske klassiske retter. Her kan De blandt andet nyde stjerneskud, stegt rødspætte samt velhængte bøffer.

Dyvig Badehotels vinkort

Vinder af Årets Vinkort 2017 & 2019 i Spiseguiden

Sagt om Dyvigs Vinkælder, Vinkælder og Vinkort og Vinhåndtering giver mindelser om det gamle ord: Min smag er enkel: Bare det bedste.

You name it, de fik det.

Husk at opdaterer Din browser – da vi ofte opdaterer vores vinkort ofte​

Dyvig Terrasse

Dyvig Terrasse er Danmarks svar på Guldkysten, når den danske sol tillader det. Her finder Du ro – idyl og kun lyden af havet og det gode liv.

Oplev Dyvig Badehotel på de sociale medier​