Information om COVID-19

Nyd et fantastisk ophold på Dyvig Badehotel

COVID19

“STAY SAFE” på Dyvig Badehotel 

***

Vi har åben alle dage med InRoom Dining frem til den 21. april 2021 – hvor vi igen må åben vores populære restauranter.

Dyvig Terrasse åbner ligeledes den 21. april 2021 – når vejet tillader dette.

***

MUNDBIND Pr. 21. April

Pr. 21. april skal I som gæst bære mundbind i de lokaler/saloner hvor der bliver serveret mad og drikke i – det være sig Brasserie Skipperstuen – Restaurant Amstrup&Vigen samt Champagne Salonen.

På Dyvig Terrasse & Brasserie skal der ikke bæres mundbind da det er udendørses servering. 

I receptionen – og hotellets andre arealer skal der ikke gære mundbind da I som gæst ankommer med et negativ Corona pas. 

***

Vi kan tilbyde vores ophold serveret på værelset samt overnatning med morgenmad og A la Carte fra menukorte.

Vores online booking er åben for værelse-bookinger med morgenmad samt vores vinterophold og på ankomstdagen bestiller I Roomservices til den tid I ønsker menuen serveret. 

Udover ophold tilbyer vi værelse overnatning med morgenmad samt menu fra vores Roomservices kort serveret på værelset.

***

COVID19

Efter dagens pressemøde er der igen optakt til smittefare, og vi skal igen til at passe ekstra på, og særdeles på hinanden. 

Hver især…. 

På Dyvig Badehotel har vi hele sæsonen 2020 gjort hvad myndighederne foreskriver, passet på, gjort ekstra rent og har håndsprit tilgængelig over hele hotellet – vi kalder det “STAY SAFE” 

Det er naturligvis meget vigtig for os, at I ved, at vi overholder alle glæderne regler om afstand og håndtering af det at have gæster på vores hotel. 

Vi er stolte over, at kunne tilbyde Jer et sikkert ophold og oplevelse i særklasse med vores STAY SAFE program som vi indførte i foråret vedr. håndtering af COVID-19 

Grundet de nye restriktioner, der blev meldt ud den 26 oktober 2020 er det nu pålagt alle, at bære mundbind når I træder ind på hotellet, restauranter mm. Mundbindet skal bæres når man bevæger sig rundt på hotellet og må tages af når i sidder ned – når i rejser Jer op igen skal i bære mundbind.

***

 

Nyd et ophold på Danmarks smukkeste Badehotel – beliggende på den eventyrlige plet i Dyvig på Nord Als. Vi sætter fokus på Dig som gæst – Dine ønsker omkring Dit ophold eller Din store fest. Vi bruger kun friske, gerne økologiske lokale råvarer som hovedelement i vores menuer.
Vi ønsker Jer enestående oplevelser, store som små.