NYTÅRS MENU 2025
GASTRO UNIKA CAVIAR
Kammuslingsoufflé – Cashew – Artiskok
2017 – The Paring – Sauvignon Blanc – Santa Barbara – USA
Hummer & Hummer & Hummer
Bisque – Græskar – Fennikel
2017 – Dom. Schoffit – Riesling, Grand Cru Rangen – Alsace – Frankrig
Pighvar en Crepinette
Champagnesauce – Vinterkål – Musling
2020 – Dom. LeFlaive – Pouilly-Fuissé – Bourgogne – Frankrig
Dåhjort & Foie Gras Wellington
Sauce Mystique – Marv – Grønkål
2015 – Ch. Saintayme – Imperial – St. Emilion – Frankrig
Mandarin – Kokos – Hvid Chokolade
Sorbet – Skum – Vanilje
2019 – Klaus Peter Keller – Rieslaner Auslese – Rheinhessen – Tyskland
Luksus kaffe og te – kransekage, chokolade fra Xocolatl.