Nytår ud af huset

Få Dyvig Badehotellets nytårsmenu ud af huset

Nytår ud af huset

Vil du have Dyvig Badehotel til at lave årets sidste festmenu, så bestil allerede nu. Vi tilbereder en 4-retters menu, som I nemt kan færdiglave til Jeres gæster i hjemmet.

Bestil Jeres 4-retters nytårsmenu inden 1 dec. 2021 og få den til Kr. 300,- pr. person.

Bestilling efter 30 nov. 2021 og frem til nytårsaften, vil nytårsmenuen koste kr. 350,- pr. person.

Sidste bestilling er den 30 dec. 2021

Ved afhentning i Sønderborg vil der være  to udleverings stationer – således at I skal gå til det udleverings sted for Jeres antal couverter. Dette betyder at I skal se efter skiltet med Jeres afhentnings antal.

Bestil i dag

Ring og bestil Jeres nytårsmenu allerede nu

Ring og bestil Jeres nytårs menu allerede nu – vi forventer udsolgt med 2800 gæster. Nytårs menuen bestilles i receptionen på Dyvig, og overførelse til vores konti i Kreditbanken reg. 7931 – konto nr. 1218436 senest den 18 dec. – bestillinger herefter, betales kontant ved afhentning.

Afhentning

Nytårs menuen kan afhentes på Dyvig Badehotel mellem kl. 11.00 – 13.00.

Samt ved Sct. Marie Kirke i Sønderborg kl. 11.00 – 13.00.

Ved afhentning i Sønderborg vil der være to udleverings stationer – således at I skal gå til det udleverings sted for Jeres antal couverter. Dette betyder at I skal se efter skiltet med Jeres afhentnings antal.

Nytår Ud af Huset

To do, 2020

– Vi har kogt – tilberedt og pakket, så det skulle være nemt for Jer i aften.

2500 gæster har bestilt nytårsmenu fra Dyvig igen i år – vi er taknemmelige og glade for den store opbakning omkring vores produkt.

Vi håber, at menuen vil falde i Jeres smag, og at det hele er, som det skal være. – Vi har smagt retterne til, så i blot skal varme det efter disse forskrifter.

Vi har i år valgt, at pakke ca. 50 % af alle råvare meget kolde eller delvis frosne – så vi sikre, at Jeres produkt er frisk og holdbart.

 

Menu

Cremet jomfruhummer bisque serveres med håndpillede rejer.

Hummersuppen kommes i en gryde der passer til mængden og varmes stille og roligt op. Suppen koges i ca. 3 min. Ønsker I mere mængde, kan I komme lidt fløde eller sødmælk i – den er nemlig smagt godt til. Suppen kan med fordel blendes med en stavblender, hvis I skulle have sådan en– blot for at den bliver silkeblød. De fine håndpillede rejer ligges i en dyb tallerken og den varme suppe hældes over. (Hummersuppen er tilberedt med dild) 

 

Smørbagt nytårstorsk med crumble af sønderjysk rugbrød og urter, bagt jordskok samt trøffelsauce.  

Tag låget af alubakken hvor torsken og den bagte jordskok er placeret i. Torsken og jordskokken placeres i en forvarmet ovn ved 160 grader i ca. 10 min så fisken kun lige falder fra hinanden ved en let berøring. Lun trøffelcremen i en passende gryde ved svag varme så den ikke brænder på – anret trøffelcremen midt på en tallerken – kom den bagte torsk og jordskok midt på saucen, og tag en spiseske rugbrøds crumble og drys oven på torsken. 

 

Tournedos af oksemørbrad serveres med marvpipesauce, solbær glaceret rødbede, kartoffelgratin samt balsamico syltede perleløg.

Ovnen tændes på 180 grader. Kartoflen placeres på et smørsmurt fad og tilberedes i 15 min i ovnen. Saucen varmes op i en passende gryde til den koger. De balsamico syltede perleløg varmes op i en passende gryde ved svag varme med en smule vand så de ikke brænder på – alternativt er, at de opvarmes sammen med saucen. De solbærsyltede rødbeder (2 stk. til hver) varmes op i en passende gryde ved svag varme, så de ikke brænder på, ved anretning hældes den varme rødbedelage i saucen som giver en fantastisk smag,

 Kødet steges af på en pande (gerne meget varm) eller på grillen i haven. Den skal have ca. 4 min på hver side (kun lige så saften trækker op midt på kødet – dette er et tegn på at den er medium stegt) kødet kan med fordel også brunes af i eftermiddag før Jeres gæster ankommer og så kommes i ovnen ved 180 grader i ca. 8 min.

 

Fristende mascarpone dessert med hindbær og pistacie på vanillie bund.

Desserten har vi lavet færdig for Jer – så den skal bare anrettes på en tallerken og plastiklåget fjernes ved servering – glasset kan I beholde og benytte ved andre festligheder.

Vi ønsker Jer et fantastisk Nytår.