NYTÅRS MENU 2025
Smørstegt blæksprutte med sauce på hønse jus og brunet smør toppet af med ossetra caviar og hasselnødder fra Piemonte.
2017 - Knewitz - Riesling - Goldberg - Rheinhessen - Tyskland
Stegt pighvar med vinterkål og citrus. Hertil en sauce på musling og persille.
2013 - Acumen - Sauvigion Blanc - Napa Valley - USA
Dansk sorthummer pocheret i beurre monté, Orzo pasta med Karl Johan, parmesan tuille og hummerolie.
2019 - Chateau Marsanney - Chardonnay - Bourgogne - Frankrig
Duebryst og foie gras en crepinette, kvædepure, glaceret rødbede og confiteret lår. Serveret med portvinssauce og trøffel.
2015 - Chateau Saintayne - St. Emilion - Bordeaux - Frankrig
Champagne sorbet, Yuzu curd, hvid chokolade og Bergamotte
2017 - Carmes De Rieussec - Sauternes - Frankrig
Luksus kaffe og te – kransekage, chokolade fra Xocolatl.