• Dyvig Badehotel
  • havn
  • blaa rum
  • Både
  • velkomst

Dyvig Menu

Lækre menuer med friske råvarer

Vi er Danmarks Smukkeste Badehotel – beliggende på den eventyrlige plet i Dyvig på Nord Als. Vi sætter fokus på Dig som gæst – Dine ønsker omkring Dit ophold eller Din store fest. Vi bruger kun friske, gerne økologiske, lokale råvarer som hovedelement i vores menuer. Vi ønsker Dem enestående oplevelser,  store som små.

Vi har 21 stk. værelser som I kan leje til Jeres arrangement – dog har vi ikke special priser på disse i forbindelse med Jeres selskab – alle værelser lejes ud til liste priser. inkl. morgenmad.

Tilføjelser til Jeres arrangement

Dyvig tilbyder vin ad libitum til vores selskaber – eller betaling pr flaske, som I måtte ønske det, priser fra kr. 375,-

Velkomst

Dyvigs Velkomst med mousserende vin kr. 75,-

Hus Champagne til velkomst kr. 95,- 

Kaffe – te – drinks mm.

Vi tilbyder at servere til kaffen, Cognac 3 cl. Kr. 65,- Bailys 3 cl. 65,- og Grand Manier 3 cl. kr. 65,- eller hvad I måtte ønske.

Vi tilbyder en drikkevarebuffet efter middagen med øl kr. 38,- sodavand kr. 32,- samt vin fra kr. 375,- pr. flaske samt hvad I måtte ønske der skal serveres.

Vi tilbyder mixede drinks efter middagen (drinks efter Jeres valg) fra kr. 75,- pr. stk. Mojito – Singapore Sling, Gin & Tonic med citron og agurk, etc. Vi kan mixe 10 stk. af gangen, som stilles på Jeres drikkevarebuffet, når de er drukket stiller vi nye frem – I bestemmer antallet af drinks før Jeres arrangement er startet.

Forslag til Natmad.

Klassisk hotdog med garniture kr. 85,-

Æggekage med sennep, rødbeder samt rugbrød kr. 85,-

Frikadeller med kartoffelsalat og rødbeder kr. 85,-

Thai suppe med kokos – hønsekød samt urter serveres med brød og smør kr. 95,-

Asparges cremesuppe med asparges og kødboller serveres med brød og smør kr. 85,-

Sønderjysk pølsebord med 5 slags pølser, peber pate samt garniture og hjemmebagt rugbrød kr. 125,-

Disse menuer serveres til aftalte selskaber med min. 20 personer.

Vi har 21 stk. værelser som I kan leje til Jeres arrangement – dog har vi ikke special priser på disse i forbindelse med Jeres selskab – alle værelser lejes ud til liste priser. inkl. morgenmad.