Wellness By Dyvig

Vi ønsker at forkæle vores gæster

Vi ønsker at forkæle vores gæster med Biologique Recherche – Paris. Dyvig Badehotel er et af de få steder i Danmark, hvor dette luksuriøse produkt tilbydes.

Over 40 års passion

Yvan, Josette and Philippe Allouche – biolog, fysioterapeut og læge – grundlagde Biologique Recherche for over 40 år siden, med en vision om at udvikle produkter til professionelle, der var utilfredse med det eksisterende udbud af skønhedsprodukter. Grundlagt i Paris og nu over hele verden, har Biologique Recherche nået Danmark og vokser hurtigt i popularitet. Du finder BR eksklusivt hos Facia Beauty i Danmark.

Idag har “the Biologique Recherche Methodology” et ry for sin forbløffende effektivitet, baseret på en klinisk tilgang til skønhedspleje med hjælp af rene, koncentrerede, råvarer, samt innovative og omhyggelige protokoller og procedurer. Produkterne er uden parfume og parabener, og er koldpressede, for at bevare alle aktive ingredienser intakte.

Hos os har du ikke fedtet hud, tør hud, slap hud osv. Du har en tilstand i din hud, der gør at den ikke opfører sig optimalt. Denne tilstand vil vi analysere og vi vil balancere med behandlinger og produkter, så din hud igen får sin oprindelige normale tilstand igen. Behandlingerne er helt individuelle og udelukkende baseret på dine hudtilstande og dine fokuspunkter.

Alle hudtilstande kan behandles effektivt

Hvert behandlingsforløb starter med en analyse af din hud, både visuel og ved hjælp af Biologique Recherches avancerede “SkinInstant Lab”. Dernæst behandes din hud efter tilstandene -forskelligt på kinder, næse, hage og øjne.

Det er også muligt at blive behandlet med BR’s avancerede “Remodeling Face” maskine, der er ren “fitness” for hudens muskler og giver øjeblikkeligt lift, og glød til huden. Du vil blive vejledt og rådgivet om hvordan du balancerer din hud hjemme.

Wellness til vore gæster

Vi vil gøre lidt ekstra for vore gæster

På Dyvig Badehotel vil vi gerne gøre lidt ekstra for at forkæle Jer på Jeres ophold. Vi har sauna med bad, som er til fri afbenyttelse for vores gæster, som bor på hotellet. For gæster udefra er prisen for brug af sauna kr. 75,- inkl. limonade – håndklæder. Wellness for de som ønsker at forkæle selv. Vi henviser til Skønhedsklinikken “By Thora” på Dyvig Badehotel. Thora er vores kosmetolog, fodplejer, make-up artist, designteknolog samt stylist. For tidsbestilling kontakt venligst Thora på 61339393 eller thora@bythora.dk.

Biologique Recherche – Skræddersyet ansigtsbehandling (60 min)
Eksklusiv skræddersyet ansigtsbehandling som giver synlige resultater ved første behandling. Behandlingen skræddersys til din hud og dine behov. Vi vurderer hudens tilstand og skræddersy behandlingen og vejleder dig i den optimale hudpleje for lige din hud. Behandlingen indeholder afrensning, kemisk peeling, serum, massage, maske og cremepleje til ansigt, hals og decolté. Vi registrerer din hudtilstand så du altid kan bestille produkter hos os efterfølgende hvis du ønsker det.
Pris

Kr. 1.100,-


VOR Organics – Økologisk ansigtsbehandling (60 min)

En luksus ansigtsbehandling til ansigt, hals og decolté, med rene råvarer fra islandsk natur. Behandlingen giver huden ungdommelig udstråling og næring med antioxidanter af blåbær og tang fra islandsk natur. En oplevelse for dem som har fokus på rene naturprodukter af højeste kvalitet. Produkternes ingredienser er håndplukket og håndlavet af VOR Organics naturlæge og findes kun på udvalgte hudplejeklinikker.

Behandlingen består af en afrensning og evt. dybderensning. Kornmaske/skrub som dybderenser hudens overflade, en vidunderlig massage med en organisk massagecreme med en mild duft af lavendel, en luksusmaske som giver fugtighed og/eller rensende tangmaske og til sidst en behagelig punktmassage med dråber af blåbærserum. Behandlingen kan evt. suppleres med økologiske produkter fra Badeanstalten der passer til hudtypen.

Pris

Kr. 900,-

Badeanstaltens Wellness behandlinger til krop og sjæl
Badeanstaltens produkter er skabt til velvære og fordybelse. Deres produkter er fremstillet i Danmark af udsøgte råvarer som f.eks. planteolier, nøddesmør, æteriske olier og planteekstrakter. Alle Badeanstaltens økologiske behandlinger er kendetegnet ved dejlig aromatiske oplevelse, som beroligende duft, blomstrende, frisk, sød, eller syrlig duft.
 • Wellness massage ryg (ca. 30 min inkl. hvile)

  Kr. 550,-
 • Wellness fuldkrops massage (ca. 60 min. inkl. hvile)

  Kr. 990,-
 • SPA behandling ryg (ca. 30 min.) saltskrub og let massage

  Kr. 650,-
 • Luksus SPA beh. ryg (ca. 45 min) saltskrub, massage og maske

  Kr. 850,-
 • Fuldkrops SPA beh. (ca. 45 min.) saltskrub til hele kroppen

  Kr. 850,-
 • Luksus SPA manicure med skrub, massage og maske

  Kr. 745,-
 • Luksus SPA manicure med skrub, massage, maske og lak

  Kr. 845,-
 • Luksus SPA pedicure med skrub, massage og maske

  Kr. 745,-
 • Luksus SPA pedicure med skrub, massage, maske og lak

  Kr. 845,-