Wellness By Dyvig

Vi ønsker at forkæle vores gæster

Vi ønsker at forkæle vores gæster med Biologique Recherche – Paris. Dyvig Badehotel er et af de få steder i Danmark, hvor dette luksuriøse produkt tilbydes.

Over 40 års passion

Yvan, Josette and Philippe Allouche – biolog, fysioterapeut og læge – grundlagde Biologique Recherche for over 40 år siden, med en vision om at udvikle produkter til professionelle, der var utilfredse med det eksisterende udbud af skønhedsprodukter. Grundlagt i Paris og nu over hele verden, har Biologique Recherche nået Danmark og vokser hurtigt i popularitet. Du finder BR eksklusivt hos Facia Beauty i Danmark.

Idag har “the Biologique Recherche Methodology” et ry for sin forbløffende effektivitet, baseret på en klinisk tilgang til skønhedspleje med hjælp af rene, koncentrerede, råvarer, samt innovative og omhyggelige protokoller og procedurer. Produkterne er uden parfume og parabener, og er koldpressede, for at bevare alle aktive ingredienser intakte.

Hos os har du ikke fedtet hud, tør hud, slap hud osv. Du har en tilstand i din hud, der gør at den ikke opfører sig optimalt. Denne tilstand vil vi analysere og vi vil balancere med behandlinger og produkter, så din hud igen får sin oprindelige normale tilstand igen. Behandlingerne er helt individuelle og udelukkende baseret på dine hudtilstande og dine fokuspunkter.

Alle hudtilstande kan behandles effektivt

Hvert behandlingsforløb starter med en analyse af din hud, både visuel og ved hjælp af Biologique Recherches avancerede “SkinInstant Lab”. Dernæst behandes din hud efter tilstandene -forskelligt på kinder, næse, hage og øjne.

Det er også muligt at blive behandlet med BR’s avancerede “Remodeling Face” maskine, der er ren “fitness” for hudens muskler og giver øjeblikkeligt lift, og glød til huden. Du vil blive vejledt og rådgivet om hvordan du balancerer din hud hjemme.

Wellness til vore gæster

Vi vil gøre lidt ekstra for vore gæster

På Dyvig Badehotel vil vi gerne gøre lidt ekstra for at forkæle Jer på Jeres ophold. Vi har sauna med bad, som er til fri afbenyttelse for vores gæster, som bor på hotellet. For gæster udefra er prisen for brug af sauna kr. 75,- inkl. limonade – håndklæder. Wellness for de som ønsker at forkæle selv. Vi henviser til Skønhedsklinikken “By Thora” på Dyvig Badehotel. Thora er vores kosmetolog, fodplejer, make-up artist, designteknolog samt stylist. For tidsbestilling kontakt venligst Thora på 61339393 eller thora@bythora.dk.
Badeanstaltens Wellness behandlinger til krop og sjæl
Badeanstaltens produkter er skabt til velvære og fordybelse. Deres produkter er fremstillet i Danmark af udsøgte råvarer som f.eks. planteolier, nøddesmør, æteriske olier og planteekstrakter. Alle Badeanstaltens økologiske behandlinger er kendetegnet ved dejlig aromatiske oplevelse, som beroligende duft, blomstrende, frisk, sød, eller syrlig duft.

Dyvig de lux ansigtsbehandling

Ansigtsbehandling til dig der ønsker lidt ekstra luksus til din hud.

60 min. – kr. 1.250 Vidunderlig ansigtsbehandling fra det franske mærke Académíe Paris.

Behandlingen indeholder afrensning, skrub, evt. dybderens (efter ønske), massage (+ evt Gua sha massage efter ønske) til ansigt, hals og decolté maske, serum/ampul med aktive indeholdsstoffer og cremepleje.

Behandlingen tilpasses din hudtype og dine behov og er velegnet til alle hudtyper.

Behandlingen er til alle dem der godt kan lide lidt luksus og kan varmt anbefales til alderen + 40.

Nordisk økologisk ansigtsbehandling

Ansigtsbehandling til dig der elsker rene økologiske produkter.

60 min. – kr. 1.100 En luksus ansigtsbehandling til ansigt, hals og decolté, med rene råvarer fra nordisk natur. Behandlingen giver huden glød og udstråling.

Behandlingen består af en afrensning, skrub, evt. damp og dybderensning (efter ønske), massage og evt Gua sha massage (efter ønske), maske, serum og cremepleje.

Vi bruger KUN økologiske naturprodukter fra islandske VOR Organics og Purity Herbs samt danske natur produkter fra GRUMS og Badeanstalten.

Velegnet til alle hudtyper og dem der elsker økologisk hudpleje.

Biologique Recherche ansigtsbehandling

Skræddersyet eksklusive behandling til ansigt, hals og decolté.

60 min. – kr. 1.250 Skræddersyet eksklusive behandling. Meget koncentreret og dybdegående behandling der giver synlige resultater ved første behandling.

Inklusive hals og decolté.

Udvidet Biologique Recherche behandling

Dobbelt booster (kemisk peeling), serum og special ansigtsmasker. 90 min. – kr. 1.550 Udvidet skræddersyet eksklusive behandling. Meget koncentreret og dybdegående behandling der giver synlige resultater ved første behandling. Ekstra luksus med dobbelt booster (kemisk peeling), forskellige serum og specialmasker. Inklusive hals og decolté.

Dyvig de lux SPA Body & Face

Krops og ansigtsbehandling til dig der skal forkæles fra top til tå.

90 min. – kr. 1.595 SPA behandling til krop og ansigts fra Académíe Scientifique de Beauté Paris.

Bodyscrub til hele kroppen efterfulgt af vidunderlig wellness massage, samt ansigtsskrub og ansigtsmassage. Ren luksus til krop, ansigt og sanser.

Charme D’Orient Body scrub

Fuldkrops bodyscrub efterfulgt af let massage med bodymilk.

50 min. – kr. 1.100 Dybderensende behandling til hele kroppen med Body scrub fra det franske mærke Charme D’Orient – Paris. Velegnet til alle hudtyper, undtaget meget sart hud. Hele kroppen renses i dybden med meget behagelig scrub som også påvirker sansene. Behandlingen afsluttes med let massage med bodymilk. Velegnet til dig der elsker følelsen af ren og blød hud.

Charme D’Orient massage Body & Face

Wellness massage til din krop, ansigt og sanser.

60 min. – kr. 1.100 Wellness massage til dig der trænger til velvære til krop, ansigt og sjæl.

Vi masserer med vores dejlige duftende olier fra Charme D’orient Paris.

Er du ikke til dufte til sanserne har du også mulighed for at vælge Allround olien fra Badeanstalten med neutral duft.

Charme D’Orient Scrub & Massage Ryg

Ryg behandling fra Charme D’Orient Paris

30 min. – kr. 650 Dybderens med bodyscrub og massage til ryg fra det lækre franske mærke Charme D’orient. Velegnet behandling til dig der ønsker fokus på din ryg.

Luksus SPA manicure

Luksus SPA behandling af dine hænder.

50 min. – kr. 795 Luksus SPA manicure med skrub, håndmassage og håndmaske.

Vinylux lak fra CND 10 min. – kr. 95

Luksus SPA pedicure

Luksus SPA behandling af dine fødder

50 min. – kr. 795 Luksus SPA pedicure med skrub, fodmassage og fodmaske.Vinylux lak fra CND 10 min. – kr. 95